Produse noi în gama Sensor Instruments

by donpedro

Senzor de măsurare laser cu distanță mare de operare: L-LAS-LT-800-XXL
Senzorul de măsurare laser de tipul L-LAS-LT-800-XXL vine cu un domeniu de operare de 900mm. Aceasta înseamnă o distanță minimă față de obiectul țintă de aproximativ 350mm si una maximă de 1250mm.
Precizia senzorului laser este impresionantă, rezoluția sa fiind de 0.05mm și repetabilitatea de aproximativ 0.3mm.

Senzor de culoare cu conector M12 8 pini, trei ieșiri analogice și o intrare digitală: SPECTRO-3-COF-SLA
Senzorul de culoare Sensor Instruments de tipul SPECTRO-3-COF-SLA vine cu conectivitate M12, trei ieșiri analogice (0V … +10V sau 4mA … 20mA, funcție de ajustarea făcută prin intermediul interfeței seriale) și o intrare digitală. Diametrul punctului de lumină la o distanță de operare de 100mm, este mai mic de 5mm.

Senzorul hibrid COAST-85-45°/45° pentru detecție culoare-luciu și structură
COAST-85-45°/45° reprezintă doi senzori diferiți integrați în aceeași carcasă. El are doua controlere ce pot fi parametrizate individual prin conectarea la un PC. Doar sursa de lumină va fi controlată de senzorul de culoare-luciu(putere modulată/nemodulată), iar trecerea de la iluminare directă la iluminare de fundal se va face de exemplu printr-un PLC. Senzorul de structură va fi totuși ajustat condițiilor de iluminare pentru utilizarea unui timp de expunere flexibil. Distanța recomandată dintre senzor și obiect este de 85mm. www.oboyle.ro

 

Tel: +40 256-201346
Email: office@oboyle.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu