Dispozitive Prignitz

by donpedro

Traductor diferențial de presiune pentru lichide și gaze

Traductorul de presiune diferențial DDPTH determină presiuni statice de la 3 la 1000 bar.
Traductorul măsoară presiunea pe cele două intrări și evaluează diferența. Valorile sunt trimise în semnal standardizat 4-20mA către sistemul de procesare a datelor.
Construcția elementelor aflate în contact cu mediul, este realizată din oțel inox, în diverse tipuri de conexiuni mecanice. Opțional, poate fi realizat și din alte metale.
Principalele aplicații pentru DDPTH sunt monitorizarea colmatării filtrelor, monitori­zarea pompelor sau măsu­rarea debitului cu tub Venturi. Traductorul poate fi utilizat, de asemenea, ca punct de referință între două procese separate.

Măsurarea presiunii la cele mai joase temperaturi

Cele mai joase temperaturi de proces apar când se lucrează cu fluide precum hidrogen, oxigen, azot sau dioxid de carbon.
Procesele de compresie ale acestor substanțe permit depozitarea sau transportul în rezervoare. Acestea au un impact considerabil asupra componentelor de monitorizare și a valvelor cu care intră în contact.
Prignitz realizează senzori de presiune care sunt calibrați în condiții de temperatură scăzută în care vor fi utilizați la contactul cu aceste substanțe. Acești senzori de presiune pot măsura până la 500 bar, în condiții de temperatură scăzută de până la -193°C. Semnalul electric de ieșire poate fi configurat după preferințele clientului.

 

Tel: +40 256-201346
Email: office@oboyle.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu