Tree M

by donpedro

Comutatoarele cu funcție de management și clasă de protecție IP67 de la Murrelektronik asigură o comunicare rapidă a datelor și o conectare perfectă în rețea. Ele asigură funcții complexe de diagnoză și contribuie la remedierea rapidă a erorilor. Perioadele costisitoare de inactivitate sunt reduse semnificativ.

Interfață web practică și intuitiv de operat ce permite punerea rapidă în funcțiune
Comutatoarele pot oferi diagnosticarea în numeroase situații și pot înregistra statistici de rețea. Topologia este trasată automat, permițând identificarea problemelor pe linii. Prin identificarea erorilor și pierderilor pe canale se reduc timpii de inactivitate. De la serverul web al echipamentului se pot identifica inclusiv erorile care se dezvoltă gradual. Securitatea rețelelor a fost o prioritate în cazul proiectării comutatoarelor. Interfața de management este protejată cu o parolă, iar comutatorul detectează automat în rețea dispozitivele necunoscute sau neautorizare. Întrerupătoarele cu funcții de management de la Murrelektronik reprezintă o cale economică de a colecta date de la senzori bazați pe EtherNet, precum, de exemplu, senzorii vizuali din sistemele automate de manipulare și ambalare.

Variantă specială pentru ProfiNet
Noua variantă de întrerupător cu funcții de management Tree Managed ProfiNet de la Murrelektronik suportă ProfiNet conform clasei de conformitate B și poate fi pusă în funcțiune cu ajutorul fișierului GSDML și prin intermediul portalului TIA de la Siemens. Punerea în funcțiune se face prin alocarea automată și rapidă a unui nume, într-o ordine Top-Down. Cu ajutorul funcției integrate de recunoaștere a topologiei ProfiNet și a prioritizării mesajului prin ProfiNet, crește semnificativ disponibilitatea rețelei.
Operațiile de întreținere sunt mult simplificate prin alocarea automată a unui nume ProfiNet, mașinile și sistemele putând fi repornite imediat după schimbarea unui modul. Mai mult, folosind întrerupătorul ProfiNet, se pot realiza și topologii inel (media redundancy, MRP), acest lucru asigurând redundanța în instalație.

Murrelektronik GmbH
Tel.: +43 1 7064525-0 | Fax: +43 1 7064525-300
info@murrelektronik.at
www.murrelektronik.ro

Aurocon_EA0714_Murr_Logo

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu