Noul Raspberry Pi 3 Model B+

by donpedro

Raspberry Pi 3 Model B+ (RS 137-3331) este cel mai recent computer de la Raspberry Pi. El provine din dezvoltarea modelului anterior Raspberry Pi 3 Model B, oferind viteză și funcționalitate îmbunătățite.

Ce este Raspberry Pi?
Raspberry Pi este o placă tip computer compact, care oferă o listă nesfârșită de posibilități de utilizare. Trebuie conectată doar la TV, tastatură, mouse și sursă de tensiune și este gata de utilizare. La ora actuală este disponibilă o întreagă familie Raspberry Pi, fiecare oferind diferite funcționalități. Există, de asemenea, disponibile plăci suplimentare, care permit și alte utilizări precum module de camere și ecrane LCD. Ceea ce este foarte important în legătură cu Raspberry Pi este că poate fi utilizat de către toate grupurile de vârstă. Fie că se utilizează la învățarea programării de către copii, fie că este utilizat de ingineri pentru a realiza sisteme complexe controlate de computer, oricine poate utiliza un Raspberry Pi.

De ce să apelați la Raspberry Pi 3 Model B+?
Dacă doriți viteză și conectivitate ridicată, Raspberry Pi 3 Model B+ este ceea ce căutați. Fie că doriți să învățați programare, sau că încercați să încorporați Internetul Lucrurilor la locul dvs. de muncă, modelul B+ vă poate ajuta să vă atingeți scopul. Ar fi imposibil să vă spunem tot ceea ce poate face Raspberry Pi, mai ales că, beneficiind și de ajutorul unor plăci suplimentare, nu există limite pentru imaginație. De la media playere la integrare completă IOT, de la educație la joacă, de la monitorizarea condițiilor de lucru la productivitatea muncii, și chiar și controlul propriului vostru robot, Raspberry Pi acoperă o plajă uriașă de aplicații.

Pi 3 Model B vs. Pi 3 Model B+
Noua placă B+ utilizează aceeași amprentă ca și modelul anterior B și Raspberry Pi 2. De aceea puteți să o utilizați ca upgrade pentru proiectele existente sau cu majoritatea carcaselor existente. Noul model B+ este caracterizat de un upgrade al componentelor de placă, pentru a permite aplicațiilor și calculelor dumneavoastră să ruleze mai rapid și fără întreruperi. B+ este caracterizat de asemenea de un procesor interesant de 64 de biți cu 4 nuclee, ce rulează cu cel puțin 10% mai rapid față de modelul anterior. Modelul dispune, de asemenea, de un management termic îmbunătățit.

Ce este pe placă?

Pentru proiecte, idei și alte schimburi de informații puteți contacta comunitatea Raspberry Pi la www.raspberrypi.org.

Autor:
Bogdan Grămescu

COMPEC-lOGOAurocon Compec
www.compec.ro

Aurocon COMPEC distribuitor autorizat RS Components

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu