BOPLA: BOCUBE, EUROMAS și REGLOCARD PLUS conforme UL 94 V-0

by donpedro

BOPLA oferă o gamă largă de modele din gamele BOCUBE, EUROMAS și REGLOCARD PLUS ca incinte sau carcase din policarbonat cu design UL 94 V-0, disponibile pentru livrare standard din depozit. 

Datorită cerinței de a proteja conținutului lor sensibil, incintele sau carcasele pentru dispozitive electronice trebuie să asigure o protecție deosebit de bună împotriva influențelor externe. Multe modele BOPLA îndeplinesc deja aceste cerințe și sunt disponibile ca produse standard sub formă de carcase din policarbonat cu design UL 94 V-0.

Carcasă unică, inovatoare, versatilă, fabricată din ABS sau policarbonat UL 94 V0 • Tehnologie patentată, inovatoare, cu sistem de prindere rapidă, fără șuruburi: deschideți cu o șurubelniță • 22 dimensiuni, este posibilă combinarea a 132 de combinații • 2 tipuri de material: ABS sau PC UL 94 V0, rezistente la flacără și autostingere • Materialul PC este potrivit pentru utilizare în exterior datorită includerii sale în conformitate cu nota f1 UL 746C • Capac prevăzut cu zonă pentru tastatură cu membrană, disponibil în 2 variante: gri sau cristal clar • Design elegant, cu capse rapide de deschidere, disponibile în diferite culori

Incintele din policarbonat cu un design UL 94 V-0 de la BOPLA, ce sunt disponibile în depozit pentru livrare standard, sunt deosebit de rezistente la flacără și se auto-sting. Acest lucru le face să fie o alegere bună atunci când siguranța este un factor critic pentru utilizare. Atunci când incinta este utilizată cu montare pe șină, materialul incintelor corespunde setului de cerințe R 22 în conformitate cu nivelul de pericol HL 3 al DIN EN 45545-2. În plus, nivelurile ridicate de protecție împotriva penetrării împiedică pătrunderea de apă și praf, din medii dure. După cum indică nota f1 în conformitate cu UL 746C, utilizarea în aer liber a carcaselor robuste nu e o problemă. BOPLA oferă diferite modele cu aceste caracteristici în gamele BOCUBE, EUROMAS și REGLOCARD PLUS.

Carcasă clasică din policarbonat sau ABS cu cost redus • 36 de dimensiuni | 19 versiuni diferite M…V0 corespunzătoare UL 94 V0 • Carcasele PC (disponibile și în UL 94 V0) sunt potrivite pentru utilizare în exterior (nota f1 conform UL 746C) • Materialul PC UL 94 V0 corespunde setului de cerințe R22 conform DIN EN 45545-2 de nivel le pericol HL3 (standard feroviar) • Terminale și elemente de montare, la cerere | Șuruburi de fixare pe șine DIN sau panouri de montaj incluse.

Sigure și ușor de manevrat
Datorită utilizării de policarbonat conform UL 94 V-0, gama de incinte BOCUBE este și rezistentă și ușor de manevrat. Acest lucru se datorează faptului că tehnologia BOPLA inovatoare și brevetată pentru sistem de prindere ce nu necesită șuruburi. Pentru a deschide o incintă rapid și ușor, pur și simplu utilizați o șurubelniță și închideți prin apăsare cu mâna. Capacul captiv poate fi deschis la stânga sau la dreapta, după cum este necesar. Toate modelele pot fi utilizate ca incinte de operare sau carcase de afișare și au o suprafață adâncită de 2 mm pentru soluțiile de interfață cu operatorul (HMI).

Mult spațiu pentru electronică
Carcasele pentru aplicații electronice EUROMAS din policarbonat cu design UL 94 V-0 sunt disponibile în 19 dimensiuni și oferă spațiu suficient pentru orice aplicație relevantă. BOPLA le produce cu suprafețe de prelucrare mari și posibilități de montare versatilă pentru conectoare, întrerupătoare și chei. În funcție de model, carcasele rezistente asigură protecție IP 65 sau 66.

Carcasă pentru o gamă largă de utilizări cu compartiment terminal separat accesibil • 8 dimensiuni, fiecare în 6 versiuni | 3 tipuri de panou diferite | Pre-perforații, Metric sau Pg • Compartimentul terminalelor poate fi sigilat • Materialul PC UL 94 V0 este potrivit pentru utilizare în exterior (nota f1 conform UL 746C) și corespunde cerințelor R 22 conform DIN EN 45545-2 de nivel la pericol HL3 • Elementul frontal pentru versiunea F este disponibil separat pentru montarea panoului de control • Versiunea IC 5000 are caneluri de inserție optime pentru plăcile de circuite.

Totul dintr-o privire
Carcasele REGLOCARD PLUS din policarbonat rezistent la flacără sunt disponibile cu un capac detașabil, transparent ca un cristal, cu închizătoare de blocare, astfel încât este ușor să se vadă afișajul relevant și panoul de comandă. Compartimentul terminalului accesibil separat, care este disponibil cu pre-perforații metrice sau Pg, asigură o conexiune ușoară. Carcasele pentru aplicații electronice oferă protecție IP 65.

ECAS Electro (www.ecas.ro) este distribuitor auto­rizat al produselor BOPLA.

Detalii tehnice și comerciale: Ing. Cristian-Romeo Zafiu | cristian.zafiu@ecas.ro

ECAS Electro | www.ecas.ro | birou.vanzari@ecas.ro

 

Notă. Standardul UL 94, Standardul pentru testarea siguranței la inflamabilitate a materialelor plastice în dispozitive și aparate, este un standard elaborat de Underwriters Laboratories din Statele Unite.
Standardul determină tendința materialului de a stinge sau de a răspândi flacăra odată ce specimenul a fost aprins. UL-94 este acum armonizat cu IEC 60707, 60695-11-10 și 60695-11-20 și ISO 9772 și 9773.
V-0: arderea se oprește în decurs de 10 secunde pe o probă verticală; picături de particule sunt permise atâta timp cât acestea nu ard cu flacără.

www.bopla.de/en/enclosure-technology/product/bocube.html
www.bopla.de/en/enclosure-technology/product/reglocard-plus-combifront-intercard.html
www.bopla.de/en/enclosure-technology/product/euromas-abs-pc.html

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu