Folii Prescale

by donpedro

Prescale este un film alb sensibil la presiune. În urma aplicării presiunii asupra acestui film, nano-particulele din interiorul său, vor determina colorarea acestuia.Prescale poate măsura cu precizie presiunea, distribuția presiunii pe o suprafață sau balansul presiunii.În urma aplicării presiunii asupra filmului, pe acesta vor apărea pete roșii de nuanțe diferite, funcție de valoarea presiunii aplicate.
Sunt disponibile șapte tipuri de filme Prescale, care acoperă un domeniu larg de presiune.(0.05∼300 MPa)(7.25 psi∼43,500 psi)

Beneficiile utilizării Prescale:
• Vizualizare ușoară a distribuției/uniformității presiunii de contact
• Diferitele nuanțe de roșu apărute pe film în urma aplicării presiunii, pot fi convertite foarte precis în valori numerice de presiune
• Costuri reduse, fără necesitatea utilizării unor echipamente speciale
• Măsurare și verificare rapidă a presiunii

Exemple de aplicații:

Auto: Ajustarea distribuției și balansului presiunii în realizarea diferitelor piese. (cilindrii, motor, sistem frânare, ambreiaj,
cauciucuri, sistem ungere, transmisie etc.)

LCD: Ajustarea distribuției presiunii pentru lipirea
polarizatorului.

Semiconductori: Ajustarea distribuției presiunii pentru rola de laminare, ajustarea distribuției presiunii pentru polișare.

Circuite imprimate: Ajustarea distribuției presiunii pentru pasta de sudură, ajustarea procesului de laminare.

Evaluarea distribuției presiunii pe folie, poate fi făcută și digital, utilizând un scanner și software-ul FPD-8010E.

Astfel, utilizatorul va putea să observe distribuția presiunii pe suprafețele unui obiect, graficul distribuției presiunii pe o secțiune a acestuia sau să vizualizeze distribuția presiunii tridimensional. Intervalul valorilor presiunii din imagine sunt afișate pe bara grafică laterală, valorile pot fi exportate ca document text și se pot afișa pas cu pas valorile presiunii din imagine, prin crearea unei animații.

 

oboyle-ORIGO’Boyle srl

Tel. +40 256-201346   •   Mail: office@oboyle.ro   •   Web: www.oboyle.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu