CODICO: module miniaturizate pentru aplicații IoT de la RECOM

by donpedro

Seria RAC: Certificată pentru aplicații de uz casnic

Pentru a răspunde acestor cerințe din ce în ce mai diversificate, RECOM face un salt mare, prin adăugarea seriei RAC de mică putere formată din convertoare noi și ieftine, conforme cu standardul EN60335 pentru aplicații casnice. Acestea, dar și viitoarele convertoare din seria RAC reprezintă o provocare cost-calitate foarte greu de atins de concurență. Seria RAC0x-G a fost special proiectată pentru aplicații de alimentare inteligentă cu energie, în mod continuu și eficient, care se regăsesc în infrastructurile clădirilor moderne, acoperind domeniul de putere 1 – 4W. Seria acceptă o gamă largă de tensiuni de intrare, de la 100Vac la 240Vac pentru utilizare la nivel mondial. Ieșirile standard de 5 sau 12Vdc sunt potrivite pentru releele de putere, gateway-urile și nodurile existente în infrastructura clădirilor inteligente. Un consum tipic de putere (fără sarcină), de numai 180mW, le face deosebit de atractive pentru aplicații care necesită economie de energie. Acestea funcționează într-o gamă largă de temperatură, de la -25 până la + 80°C, au protecții la scurtcircuit și supracurent și sunt disponibile în capsule de mici dimensiuni, de 33.7 × 22.2 × 19.0 mm (RAC01/02) și 37 × 24 × 15 mm (RAC03/04).
Toate modulele sunt certificate EN60950 și EN62368 și au o garanție de trei ani.
Certificările EN55022 Clasă A (RAC-GA) și Clasă B (RAC-GB) sunt obținute fără componente suplimentare. Seria RACxx-GA este, de asemenea, certificată conform standardului pentru aplicații de uz casnic EN60335. Aceste convertoare dezvoltate recent de producător sunt doar câteva dintre multele dispozitive care urmează să fie dezvoltate în cadrul familiei de produse RAC.

Dacă sunteți interesați de aceste produse vă invităm să-l contactați pe dl. Ivan Mitic, Managerul Regional de Vânzări la distribuitorul CODICO.

Ivan Mitic
ivan.mitic@codico.com
+43 1 86 305-194

CODICO | www.codico.com www.codico.com/shop

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu