Würth Elektronik eiSos prezintă un nou catalog de componente electromecanice

by donpedro

Coperta noului catalog de componente electromecanice. Sursa imaginilor: Würth Elektronik eiSos

Noul catalog de componente electromecanice de la Würth Elektronik eiSos conține nu mai puțin de 1.098 de pagini! Această ediție este disponibilă în limba engleză și oferă informații despre 12 grupe de produse standard, inclusiv numeroase inovații. Toate componentele prezentate în catalog pot fi comandate oricând din stoc și nu este necesară o cantitate minimă de comandă.

Familiile de produse WR-BTB și WR-PHD au fost suplimentate cu conectori placă-la-placă, ambele familii sunt special proiectate pentru montare SMT și rezistă la căldura din interiorul cuptorului reflow. De asemenea, s-au lansat conectori pentru conexiuni de date care pot fi utilizați între cablu și placa de circuit, precum conectorul REDFIT IDC SKEDD. Tehnologia de conectare patentată a acestui conector permite economie de spațiu, protecție la inversarea polarității și conectare fără lipire. Lamelele elastice ale contactelor SKEDD asigură introducerea acestora în găurile pentru componentele THT tradiționale.

Conectorii placă-la-placă WR-BTB: proiectați pentru montare SMT și rezistenți la căldura din cuptorul reflow

Gama de produse a conectorilor USB a fost extinsă cu o serie de variante THR/SMT, deci există acum produse pentru ambele procese de asamblare. De asemenea, au fost adăugate variante “low profile” de mufe jack cu și fără LED-uri. Grupul de produse de blocuri terminale a fost lărgit prin adăugarea de soluții deosebit de compacte pentru comutatoare și butoane.
În domeniul tehnologiei de conectare, portofoliului de produse i-a fost adăugat un alt spațiator SMD cu dimensiuni suplimentare.
Catalogul de componente electromeca­nice este gratis și poate fi comandat acum din site-ul Würth Elektronik eiSos.
www.we-online.com

 

 

Würth Elektronik
www.we-online.com

Despre Würth Elektronik eiSos

Würth Elektronik eiSos GmbH & Co. KG este producător de componente pasive şi electromecanice pentru industria electronică. Würth Elektronik eiSos face parte din grupul Würth, are un număr de 5000 de angajaţi şi este reprezentată în 50 de ţări. Compania este reprezentată de o echipă proprie de distribuţie în aproape toate ţările din Europa, precum şi în Statele Unite, Asia şi America de Sud. Fabricile de producţie sunt situate în Europa, Asia şi America.
Gama de produse include componente EMC, ferite, bobine, varistoare, componente RF, componente pentru semnal şi comunicaţie, module de putere, LED-uri, transformatoare, conectori, elemente pentru surse de alimentare, switch-uri şi tehnici de asamblare.
Mai multe informaţii la adresa: www.we-online.com

WE_LogoC O N T A C T

Florin Ivanciuc – Country Manager România
florin.ivanciuc@we-online.com
Tel: 0786 91 77 83

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu