Wurth Electronics Midcom a lansat noul Catalog de componente magnetice finite

by donpedro

A fost lansat cel mai nou catalog de componente magnetice finite. Sursa imaginii: Wurth Electronics Midcom

Wurth Electronics Midcom anunță publicarea celui mai nou catalog de componente magnetice finite – 2018. Catalogul (prima ediție lansată de Wurth Electronics Midcom) este disponibil online și include toate seria de transformatoare și dispozitive toroidale finite.

Acest catalog cuprinzător include toate componentele finite destinate unor aplicații extrem de variate, precum ar fi semnale și comunicații, magnetice de putere și componente EMC. De asemenea, catalogul conține descrieri de produse și caracteristici de încapsulare, dar și aplicații în care se pot regăsi aceste componente.
Descărcați catalogul de componente magnetice finite 2018 acce­sând pagina: www.we-online.com/finishedcomponentscatalog.
Mostre gratuite de componente pot fi comandate din pagina: www.we-online.com

Würth Elektronik
www.we-online.com

Despre Würth Elektronik eiSos

Würth Elektronik eiSos GmbH & Co. KG este producător de componente pasive şi electromecanice pentru industria electronică. Würth Elektronik eiSos face parte din grupul Würth, are un număr de 5000 de angajaţi şi este reprezentată în 50 de ţări. Compania este reprezentată de o echipă proprie de distribuţie în aproape toate ţările din Europa, precum şi în Statele Unite, Asia şi America de Sud. Fabricile de producţie sunt situate în Europa, Asia şi America.
Gama de produse include componente EMC, ferite, bobine, varistoare, componente RF, componente pentru semnal şi comunicaţie, module de putere, LED-uri, transformatoare, conectori, elemente pentru surse de alimentare, switch-uri şi tehnici de asamblare.
Mai multe informaţii la adresa: www.we-online.com

WE_LogoC O N T A C T

Florin Ivanciuc – Country Manager România
florin.ivanciuc@we-online.com
Tel: 0786 91 77 83

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu