Weidmüller maxGUARD:

by donpedro

Echipamentul inovator maxGUARD pentru distribuția tensiunii de control

Siguranța în operare cât și mentenabilitatea ușoară a echipamentului pentru distribuția tensiunii de control, ce se instalează rapid și optimizează spațiul, sunt atribute indispensabile pentru operarea eficientă a mașinilor și a facilităților.

maxGUARD asigură atât monitorizarea sarcinii cât și distribuția potențialului într-o soluție completă. Monitorizarea electronică a sarcinii este necesară atunci când vine vorba de monitorizarea selectivă a circuitelor de 24VDC, ce oprește rapid și sigur suprasarcinile și scurtcircuitele ce pot apărea.
Tensiunea de 24VDC este menținută, în timp ce toate celelalte echipamente de control rămân în operare fără alte interferențe.
Noul sistem maxGUARD integrează blocurile terminale de distribuție a potențialului (montate până în prezent separat) în ieșirile dispozitivelor electronice de monitorizare a sarcinilor, oferind astfel o soluție completă sub forma unui echipament de distribuție a tensiunii de control 24VDC.
Astfel, se economisește timp la instalare, crește siguranța împotriva defecțiunilor și reduce spațiul ocupat pe șina DIN cu până la 50%.
maxGUARD facilitează ușurința în activitățile de întreținere. Operarea, testarea și conectarea elementelor maxGUARD facilitează acces sigur la tensiunea de control în timpul activităților de punere în funcție și mentenanță.
Punctele de testare integrate ale fiecărui element maxGUARD, s-au dovedit a fi deosebit de ușor de utilizat, deoarece accelerează timpul de identificare și remediere a defectelor. Cu scopul efectuării testărilor și verificărilor, elementele de distribuție a potențialului sunt echipate cu pârghii pentru deconectare, ce asigură izolarea galvanică a circuitului de comandă.
maxGUARD este, de asemenea, echipat cu șunturi care sunt unice pe piață, oferind ușurință și rapidi­tate în instalarea ansamblului, datorită conectării elementelor de monitorizare a sarcinilor cu blo­curile de distribuție a potențialului. În altă ordine de idei, noul sistem de distribuție al tensiunii de control are un design optimizat pentru econo­misirea spațiului – elementele electronice de moni­torizare a sarcinii și distributia de potențial au o lățime de 6,1 mm fiecare.

CARACTERISTICI CHEIE:

Mentenabilitate ușoară
Elementele sofisticate de operare, testare și conectare permit accesul acces sigur la tensiunea de control în timpul activităților de punere în funcție și mentenanță.
 Pârghii pentru deconectare rapidă
Elementele de distribuție a potențialului sunt echipate cu pârghii pentru deconectare, ce asigură izolarea galvanică a circuitului de comandă pentru testare și punere in funcție.
 Conectare inovatoare cu șunturi
Ușurință și rapiditate în instalarea ansamblului datorită conectării elementelor de monitorizare a sarcinilor cu blocurile de distribuție a potențialului.
 Punct de verificare integrat
Punctele de testare integrate ale fiecărui element maxGUARD accelerează timpul de identificare și remediere a defectelor.
 Economie de spațiu
Elementele electronice de monitorizare a sarcinii și distributia de potential au o lățime de 6.1 mm fiecare.
 Soluție adaptabilă
Gama variată de elemente electronice de monitorizare și distribuția de potential, precum și componentele suplimentare ale acestora, permit soluții personalizate pentru orice aplicații.

Pentru detalii suplimentare, accesați pagina web: www.weidmueller.ro, sau apelați Weidmüller la numărul de telefon 0268 446 222.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu