Senzori și Encodere de la POSITAL

by donpedro

Senzori de înclinare cu compansarea dinamică a accelerației

În seria înclinometrelor TILTIX, au fost adăugați senzori care pot măsura precis înclinarea echipamentelor aflate în mișcare.
Noile înclinometre utilizează accelerometre electro-mecanice și giroscop, pentru asigurarea unei măsurători de precizie ridicată chiar și la echipamente cu accelarații de valori mari.

Compensarea accelerațiilor externe
 Măsurători precise în aplicații dinamice
 Ieșire opțională pentru accelerație și rotație
 Protecție până la IP69K
 Carcasă compactă și robustă
 Domeniu de temperatură -40 la +85°C

Encodere magnetice de înaltă precizie, cu interfață CANopen

Encoderele IXARC, sunt encodere circulare magnetice absolute, de precizie foarte mare, disponibile acum și cu interfață CANopen.

Această nouă interfață vine ca o completare la cele existente: SSI, EtherNet/IP, EtherCat, Powerlink, Profbus DP și Profinet. Toate aceste interfețe și o construcție modulară, fac ca encoderele IXARC să fie unele dintre cele mai versatile produse de pe piață, din această categorie.

 Senzor Wiegand fără baterie
 Carcasă compacta și robustă
 Rezoluție cursă 16 biți
 Funcție de detecție automată a encoderului pentru integrarea în rețea
 LED-uri de stare, pentru simplificarea instalării și diagnosticării

Senzori de poziționare POSITAL

Encodere de rotație, senzori de deplasare liniară sau senzori de înclinare, configurabili după specificațiile proiectului
Encoderele POSITAL sunt programabile, putând fi de tip incremental sau absolut, pe aceeași platformă hardware. Sunt disponibile în diverse forme constructive și dimensiuni, iar conectivitatea este variată. Astfel, gama modulară cuprinde mii de tipuri de encodere. Versiunea cea mai compactă este de 36mm. Interfețele de comunicare sunt variate, iar programarea acestora poate fi făcută și wireless.

Cu o singură unitate de programare, pot fi configurate mii de encodere, astfel timpii de livrare sunt reduși considerabil. Clientul poate realiza configurarea encoderelor incrementale sau multi-tură, din orice dispozitiv wireless, fără a fi nevoie să se instaleze o aplicație, doar prin browser-ul web de pe dispozitiv. Nu este necesară o conexiune la internet.

 

Tel: +40 256-201346
Email: office@oboyle.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu