Comet Electronics România: Modulele inteligente cu sistem Android produse de Quectel conduc revoluția industriei POS și a aplicațiilor smart

by donpedro

Cum să integrezi afaceri tradiționale offline în piața online? Pentru a realiza acest lucru, comercianții cu amănuntul trebuie să analizeze comportamentul clienților și preferințele lor de cumpărături, ceea ce ar putea fi foarte greu pentru magazinele fizice, din cauza dificultății în colectarea datelor. Cu toate acestea, echipamentele POS inteligente, care câștigă o popularitate crescândă în ultimul an, vor ajuta comercianții tradiționali să avanseze spre “noul retail”.
Modulele Quectel Smart pot face dispozitivele Smart POS capabile să obțină și să analizeze cu ușurință datele, să sprijine plata mobilă, să verifice calitatea de membru și să gestioneze clienții pe baza sistemului CRM.
Modulul Quectel SC20, dezvoltat pe baza modemului Qualcomm MSM8909 LTE, are sistemul de operare Android încorporat; prin urmare, producătorii de dispozitive Smart POS nu au nevoie de un procesor extern, ceea ce face ca aparatul să aibă dimensiuni mai mici. Datorită noului modul Smart Quetcel, POS-ul inteligent poate accepta aproape toate formele de plată principale, cum ar fi Near Field Communication (NFC), plata prin cod QR (Alipay, Wechat Pay, Baidu Wallet) și tehnologia plăților biometrice bazată pe citirea amprentelor.
În prezent, astfel de mașini inteligente bazate pe sistemul de operare Android pot înregistra comportamente detaliate ale consumatorilor și efec­tuează analize științifice asupra datelor. Magazinele fizice pot realiza promovarea de marketing pe baza rezultatelor analizei pentru a-și optimiza strategia de vânzări.

Co-fondatorul și președintele executiv al gigantului în domeniul e-commerce Alibaba Group, Jack Ma, a remarcat: “Epoca comerțului electronic pur va dispărea treptat în următorii 10-20 de ani. În schimb domenile on-line, offline și logistică vor fuziona și vor crea un brand “New Retail”. Întreprinderile offline trebuie să intre în mediul online, întreprinderile online trebuie să se apropie și de mediul offline și să se integreze cu logistica modernă, folosind date relevante din piață” a declarat Jack Ma la cea de-a 7-a conferință Alibaba Computing din Hangzhou – estul Chinei provincia Zhejiang.

Pentru a satisface cererea crescândă pe multiple moduri de plată și marketing online, Quectel a dezvoltat modulul inteligent SC20 LET CAT-4, care poate fi utilizat în mod ideal în dispozitivele POS inteligente. În plus, SC20 suportă un set bogat de interfețe cum ar fi LCM, Camera, Touch Panel, MIC, SPK, UART și USB, are compatibilitate ridicată atât cu software-ul, cât și cu hardware-ul și poate scurta timpul de implementare pe piață și reduce costurile pentru producătorii de dispozitive POS. Modulul inteligent Modulul SC20 de la Quectel a fost folosit pe scară largă în principal de producătorii de dispozitive POS și a condus revoluția industriei POS.

Indiferent câte funcții suplimentare are echipamentul POS, securitatea plăților va fi întotdeauna misiunea sa de vârf. Dispozitivele actuale inteli­gente au adoptat numeroase tehnologii avansate pentru a garanta cât mai mult siguranța capitalului și a datelor personale ale clienților, inclusiv monitorizarea poziției bazate pe LBS, semnătura modu­lului kernel, verificarea autorizației aplicației, mecanismul multidisciplinar și mecanismul de autodistrugere.
Modulul inteligent SC20
Seria SC20 este noua generație a modulelor inteligente LTE Cat.4 de la Quectel cu sistem de ope­rare Android încorporat. Seria SC20 oferă viteze de transfer de 150 Mbit/s downlink și 50Mbit/s upload. Este ideal atât pentru industrie, cât și pentru aplicații consumator care necesită cea mai mare rată de date și acces la internet de mare viteză. Seria SC20 este compatibilă cu rețelele exis­tente EDGE și GSM/GPRS, asigurându-se că acesta poate fi conectat chiar și în zone îndepărtate, lipsite de acoperire 3G sau LTE. De asemenea, suportă comunicații fără fir pe distanțe scurte prin IEEE 802.11 b/g/n și Bluetooth BT4.1 LE.
SC20 are tehnologia multiple-input multiple-output (MIMO), o tehnologie de antenă de ultimă oră capabilă să transmită fluxuri multiple de date pe emițătoare multiple către mai multe receptoare. Antenele de la fiecare capăt al circuitului de comunicații sunt combinate pentru a minimiza erorile și a optimiza viteza datelor. Modulul combină, de asemenea, conectivitatea wireless de mare viteză cu un receptor pentru poziționare multi-constelație încorporat și sensibilitate ridicată + receptor GLONASS + BeiDou pentru poziționare.
Un set bogat de interfețe (cum ar fi LCM, Camera, Touch Panel, MIC, SPK, UART, USB, I2C) și multitudinea de drivere (drivere USB pentru Windows XP, Windows Vista, Windows 7/8/8.1, Linux) extind aplicabilitatea modulului la o gamă largă de aplicații M2M cum ar fi CPE, POS wireless, contorizare inteligentă, router, card de date, industria auto, telefon inteligent, semnal digital, panou de alarmă, securitate și industrie PDA.

Modulul inteligent SC60
SC60 este noua generație de module multi-modul Smart LTE Cat 6 produsă de Quectel cu sistem de operare Android 7.1 Nougat încorporat.
Rata de transfer a datelor este de până la 300Mbps download și 50Mbit/s upload. Bazat pe procesoare Qualcomm Octa-core și 64 de biți de înaltă performanță din seria Snapdragon™ 625, SC60 este proiectat pentru a susține performanța de vârf susținând funcțiile multimedia și tehnologia Quick Charge 3.0.

Este ideal atât pentru aplicații industriale, cât și pentru consumatori care necesită un nivel ridicat de rate de transfer date și funcții multimedia.

SC60 suportă tehnologia multiple-input multiple-output (MIMO), o tehnologie de ultimă oră care transmite mai multe semnale cu fluxuri de date pe emițătoare multiple către mai multe receptoare. Antenele de la fiecare capăt al circuitului de comunicații sunt combinate pentru a minimiza erorile și a optimiza viteza datelor.
Aplicațiile uzuale în care se folosește modulul SC60 sunt: casa de marcat inteligentă, monitorizare de securitate, echipamente de bord, echipamente de colectare a informațiilor la nivel înalt, robot inteligent, locuință inteligentă, hardware inteligent, dispozitive inteligente industriale, PAD industriale inteligente, drone, interfon inteligent, dispozitive mobile, mașini automate etc. Interfețele disponibile pentru aceste aplicații sunt: LCM, Camera, Touch Panel, MIC, SPK, UART, USB, I2C, SPI. Modulul SC60 suportă 4 camere, cu semnalul de la două camere procesat simultan, două afișaje LCD cu touchscreen.

Toate modulele Quectel sunt disponibile în România cu livrare rapidă din stoc prin Comet Electronics. De asemenea, inginerii Comet Electronics împreună cu inginerii de suport tehnic Quectel vă pot oferi suportul necesar dezvltării oricărui tip de aplicații.

Pentru detalii tehnice şi comerciale, contactaţi:

Ing. Ciprian Varga, Director Tehnic

 

Comet_new_logoComet Electronics   |   www.comet.srl.ro   |   office@comet.srl.ro
Str. Sfânta Treime Nr. 47, Bucureşti, Sector 2
Tel.: 021 243 2090   |   Fax: 021 243 4090

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu