Câștigați o placă demo PICDEM LCD 2 de la Microchip!

by donpedro

Placa PICDEM LCD 2 (DM163030) evaluează principalele caracteristici ale microcontrolerelor produse de Microchip – LCD Flash PIC pe 28, 40, 64 și 80-pini, inclusiv ale amplificatorului de tensiune LCD și controlerului de contrast. Placa este echipată cu un microcontroler PIC18F87J90 și un display LCD pentru prototipare personalizată. Display-ul poate să afișeze atât caractere standard pe 7 segmente, cât și simboluri grafice sau indicatoare de progres.
Câteva dintre aplicațiile incluse în pachet sunt: un voltmetru care măsoară tensiunea potențiometrului de pe placă și o afișează pe ecranul LCD în domeniul 0.00V și 3.30V, un termometru care măsoară tensiunea termistorului și afișează continuu temperatura în grade Celsius și Fahrenheit. Funcția de cronometru/ceas (activat de un cristal intern de 32kHz) afișează timpul atât în ore: minute: secunde, cât și prin indicator de progres. De asemenea, atunci când utilizați familia de dispozitive PIC18F87J90, modulul LCD poate fi configurat ca stație de încărcare, contrastul display-ului fiind controlat software.

Pentru a avea șansa de a câștiga o placă demo PICDEM LCD 2 de la Microchip, în valoare de 125.00 USD, accesați: www.microchip-comps.com/eazi-lcd2 și introduceți datele voastre în formularul online.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu