Noul controler pentru diode LED destinat industriei auto de la TI pune puterea în mâinile proiectanților

by donpedro

Texas Instruments (TI) a introdus primul controler pentru diode LED cu 3 canale, fără circuite MOSFET interne, oferind proiectanților mai multă flexibilitate în proiectele de iluminare. Noua arhitectură TPS92830-Q1 permite o putere mai mare și o disipare mai bună a temperaturii decât controlerele LED convenționale și sunt deosebit de benefice pentru aplicațiile de iluminat cu LED-uri din industria auto care necesită fiabilitate și performanțe ridicate.

Caractreristici cheie

        • Flexibilitate: Intrarea PWM permite ajustări flexibile. Prin control analogic sau PWM, proiectanții pot gestiona un curent de ieșire mai mare de 150mA per canal, pentru alimentarea lămpilor din spate ale automobilului
        • Disipație termică îmbunătățită: Prin asocierea controlerului LED cu un MOSFET extern, proiectantul poate atinge puterea de ieșire necesară în timp ce distribuie puterea pe controler și pe MOSFET pentru evitarea supraîncălzirii sistemului. Prin păstrarea arhitecturii liniare, dispozitivul TPS92830-Q1 oferă performanțe EMI și EMC ridicate.

        • Fiabilitate mai mare a sistemului: Protecția avansată și caracteristicile integrate de detecție Open/Short ajută proiectanții să îndeplinească cerințele de fiabilitate ale producătorului OEM. Caracteristica de reducere a curentului de ieșire protejează MOSFET-ul extern în condiții de tensiune ridicată pentru a asigura fiabilitatea sistemului.

    Pentru mai multe informații accesați pagina Electronica Azi International – TI

    Texas Instruments Incorporated (TI)  |   www.ti.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu