Noile drivere de la Power Integrations livrează până la 5A, reducând complexitatea și costul sistemului

by donpedro

Power Integrations a adăugat cel mai nou membru al familiei sale de circuite integrate SCALE-iDriver™ – SID1102K – un driver IGBT/MOSFET cu un singur canal izolat, disponibil într-o capsulă eSOP. Oferind un curent de vârf de până la 5A, noua componentă este capabilă să acționeze switch-uri de 300A fără circuite de boost; circuitele de boost externe pot fi utilizate pentru a scala costul în mod eficient pentru curenți de vârf de până la 60A.

Izolarea galvanică este asigurată de tehnologia inovatoare a Power Integrations – FluxLink™ – care elimină nevoia de optocuploare, îmbunătățind fiabilitatea și robustețea. Tehnologia SCALE-iDriver simplifică proiectarea și fabricația prin reducerea listei de materiale (BOM); driverele complete pot fi construite folosind un circuit integrat SID1102K și doar opt componente externe. Dispozitivele oferă funcții de protecție la nivel de sistem, inclusiv blocare sub-tensiune, tensiune de ieșire rail-to-rail stabilizată – de la o singură linie de alimentare, imunitate tranzitorie de mod comun înaltă și distanțe pe placă și în aer (creepage and clearance) de 9,4 mm.

Aplicațiile cheie includ echipamente UPS, drivere standard AC și VFD, sisteme fotovoltaice/solare, aparate de climatizare comerciale, încărcătoare de curent continuu și echipamente de sudare.

Pentru mai multe informații accesați pagina Electronica Azi International – Power Integrations

Power Integrations, Inc.  |   www.power.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu