SMT – desemnat ca fiind specialistul în procesele termice

by donpedro

De peste 20 ani, SMT este desemnat ca fiind specialistul în procesele termice cu peste 5000 de echipamente instalate. SMT este producătorul celor mai economice și ușor de întreținut sisteme de lipire reflow din Germania, sisteme în care transferul de căldură se face exclusiv prin convecție.

Portofoliul SMT constă în sisteme extrem de reduse ca dimensiuni pentru laboratoare și cercetare, până la sisteme medii și de mari dimensiuni pentru producția industrială a modulelor electronice.
Cerințele clienților sunt întotdeauna luate în considerare, rezultând un proces de continuă îmbunătățire a sistemelor de lipire.

Toate sistemele SMT garantează siguranța procesului mulțumită tehnologiei inovatoare:

1 sistem special a duzelor ce asigură un transfer de căldură optim
2 concept sofisticat de control pentru un consum de energie și azot foarte redus datorită tehnologiei de măsurare de ultimă generație
3 filtre multi-nivel în zona de răcire pentru o curățare eficientă
4 touch-screen de 15 inch cu interfață ușor de folosit
5 cameră de proces realizată din oțel inoxidabil
6 adecvat pentru procesele de curing
7 design modular ce oferă flexibilitate și o viață mai lungă a sistemelor de lipire

Toate modelele sunt disponibile în variantele cu aer sau azot și sunt adecvate pentru loturi mici sau pentru operare în 3 schimburi. Noul sistem de analizare a oxigenului din echipament folosește o sondă Iambda și este primul și singurul sistem ce asigură o precizie și fiabilitate foarte ridicată, rezultând consumuri foarte reduse de azot. Gazele sunt analizate unde are loc procesul de lipire la nivelul PCB –ului și nu la intrarea azotului în sistemul de lipire.

“Vacuum Plus” este noul sistem ce îmbunătățește calitatea lipirii, eliminând void-urile cu până la 99%. Astfel, spațiile goale din pasta de lipit sunt eliminate într-o cameră vidată, sporind calitatea lipiturilor. Acest modul vacuum poate fi integrat în orice sistem de lipire SMT și poate fi activat în funcție de necesități.

LTHD Corporation S.R.L.
LTHD_EA1015_Logo_NouHead Office: Timișoara – ROMÂNIA, 300153, 70 Ardealul Str.

lthd@lthd.com
www.lthd.com
Tel.: +40 256 201273, +40 356 401266, +40 729 009922, Fax: +40 256 490813

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu