Conectați-vă la casa viitorului cu TE Connectivity

by donpedro

Tehnologia interconectarii stă la baza aparatelor din casa automatizată. Cu soluţii pentru putere, date, semnal sau reţea, TE are oferta completă pentru toate nevoile de conectare.

Senzorii, prin feedback-ul oferit, sunt cei care fac diferenţa între o casă cu adevărat automatizată sau doar controlată la distanţă. Aceştia dau posibilitatea aparatelor să se automoni­torizeze, să-şi ajusteze funcţiile conform cerinţelor şi să transmită utilizatorului anumite mesaje referitoare la starea lor. Senzorii oferiţi de TE conţin tehnologie de vârf şi includ capabilităţi de monitorizare a temperaturii, umidităţii, vibraţiilor şi poziţiei.

O altă parte vitală pentru controlul la distanţă al circuitelor electrice o reprezintă releele. TE are o gamă variată de asemenea produse, de la relee mici de putere redusă (precum cele din seria RE) şi până la cele de mare putere (precum cele din seria T9A), ideale pentru orice proiect ce include sisteme de control pentru acces, iluminare, HVAC şi siguranţă.

Componentele pasive sunt în centrul oricărui proiect electronic. Nu numai că TE are în portofoliu bobine (precum cele din seria 3640), ferite (exemplu cele din seria BMB) şi rezistenţe (vezi seria de rezistenţe peliculare 3521), toate fiind ideale pentru proiectele din domeniul automatizărilor casnice, dar TE este producător şi de dispozitive de ecranare pentru limitarea efectelor interferenţelor electromagnetice (EMI) caracteristice echipamentelor mobile moderne.

Detalii despre produsele menţionate mai sus găsiţi accesând www.rsromania.com. Păşeşte în viitor alături de noi, transformându-ţi casa conform cerinţelor lumii în care trăieşti!

Autor:
Adina Daczo

COMPEC-lOGOAurocon Compec
www.compec.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu