REDFIT IDC: noul conector cu contact SKEDD brevetat

by donpedro

Eliminarea completă a unei componente, are un efect direct asupra costurilor componentelor și a proceselor de fabri­cație. Soluția finală devine mai mică și corespunde cerințelor de limi­tare a spa­țiului și greutății ansamblului.
Dacă ținem cont și de conectorul pereche existent în aplicațiile conven­ționale, pe lângă eliminarea completă a unei componente, se elimină o sursă întreagă de erori crescând astfel fiabilitatea procesului. În plus, protecția împotriva inversării polarității oferită de carcasa din plastic asigură o inserție corectă și previne erorile de asamblare.

Sursa imaginii: Würth Elektronik eiSos

Conectorul REDFIT IDC SKEDD este introdus sau scos manual. Conectarea cablului panglică este realizată prin tehnologia IDC ( îndepărtarea automată a izolației în momentul presării).
Nu este nevoie să schimbați plăcile de circuit. Lamelele elastice ale contactelor SKEDD asigură introducerea acestora în găurile pentru componentele THT tradiționale. Astfel, este posibilă utilizarea plăcilor PCB standard.

Conexiune statică de tip cablu-placă (Wire-to-Board) fără lipire

Caracteristici
Tehnologie SKEDD Direct Plug-in
Conexiune IDC
Cuplări/decuplări multiple
Minimum 10 cicluri de împerechere
Protecție la inversarea polarității
Nu este necesar un conector de împerechere
Asamblare și întreținere simplificate

Aplicații
Transmisie de semnal
Programare
Depanare

 

Würth Elektronik
www.we-online.com

Despre Würth Elektronik eiSos

Würth Elektronik eiSos GmbH & Co. KG este producător de componente pasive şi electromecanice pentru industria electronică. Würth Elektronik eiSos face parte din grupul Würth, are un număr de 5000 de angajaţi şi este reprezentată în 50 de ţări. Compania este reprezentată de o echipă proprie de distribuţie în aproape toate ţările din Europa, precum şi în Statele Unite, Asia şi America de Sud. Fabricile de producţie sunt situate în Europa, Asia şi America.
Gama de produse include componente EMC, ferite, bobine, varistoare, componente RF, componente pentru semnal şi comunicaţie, module de putere, LED-uri, transformatoare, conectori, elemente pentru surse de alimentare, switch-uri şi tehnici de asamblare.
Mai multe informaţii la adresa: www.we-online.com

WE_LogoC O N T A C T

Florin Ivanciuc – Country Manager România
florin.ivanciuc@we-online.com
Tel: 0786 91 77 83

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu