PLAT CA O CLĂTITĂ

by donpedro

După cea mai recentă lansare a sa, seria WLP, producătorul indian tocmai a lansat pe piața dispozitivelor de putere și seria ULP.
Această serie are un profil ultra-redus, măsurând numai 0.75” (19,05 mm) în înălțime și este disponibilă în toate cele trei formate standard (2×3”@40W, 2×4”@180, 3×5”@275W).
Seria este în mod literal următorul pas logic după recent introdusa serie WLP (1” de exemplu are 25.4 mm în înălțime cu amprente 75/120W@2×3”, 225W@2×4”, 350W@3×5”). Întreaga familie este disponibilă în clasele de siguranță I și II și este perfect potrivită pentru aplicații industriale și medicale.

Datorită gradului său de izolare de 2×MOPP (Means of Patient Protection) între primar și secundar, precum și 1×MOPP între primar și pământ, la fel ca și între un circuit SELV și pământ, dispozitivul este o alegere perfectă pentru orice dispozitiv portabil sau echipament de uz medical casnic ce are contact direct cu pacientul (BF-body floating). Clienții cer din ce în ce mai mult disponibilitate pe termen lung în special în industria medicală, precum și o garanție pe termen lung.

EOS se poate conforma cu ambele cerințe, oferind o garanție opțională pe 7 ani (»-EX«) pentru oferta de produse foarte versatile.
Dacă sunteți interesați de mai multe informații vă rugăm să intrați în contact cu dl. Ivan Mitic, Regional Sales Manager la CODICO.

Ivan Mitic
ivan.mitic@codico.com
+43 1 86 305-194

CODICO | www.codico.com www.codico.com/shop

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu