Cea mai mică bobină șoc de putere în capsulă SMD

by donpedro

WE-DPC HV – Bobine șoc de putere SMD, cuplate, ecranate magnetic. Sursa imaginii: Würth Elektronik eiSos

WE-DPC HV (Double Power Choke High Voltage) este o bobină SMD de putere ecranată magnetic, ce dispune de două înfășurări identice și oferă o tensiune de izolare ridicată, de 1.5kV. Este cel mai mic produs de acest tip existent în portofoliul Würth Elektronik eiSos. Cu acest șoc de putere disponibil într-o capsulă 5030, clienții pot obține o rezistență DC mai mică cu 40% față de produsele de pe piață. WE-DPC HV oferă o gamă mai largă a valorilor inductanței de la 1μH la 47μH.

WE-DPC HV este soluția ideală pentru aplicațiile cu convertoare SEPIC, fly-back, Cuk, Zeta și convertoare coborâtoare multi-ieșire. Bobina poate fi folosită ca șoc de putere în configurații serie și paralel. WE-DPC HV oferă izolație funcțională pentru tensiunea nominală de 250 VRMS.
Mostre gratuite ale noii bobine șoc de putere SMD sunt disponibile acum. Toate produsele sunt disponibile din stoc.

Würth Elektronik
www.we-online.com

Despre Würth Elektronik eiSos

Würth Elektronik eiSos GmbH & Co. KG este producător de componente pasive şi electromecanice pentru industria electronică. Würth Elektronik eiSos face parte din grupul Würth, are un număr de 5000 de angajaţi şi este reprezentată în 50 de ţări. Compania este reprezentată de o echipă proprie de distribuţie în aproape toate ţările din Europa, precum şi în Statele Unite, Asia şi America de Sud. Fabricile de producţie sunt situate în Europa, Asia şi America.
Gama de produse include componente EMC, ferite, bobine, varistoare, componente RF, componente pentru semnal şi comunicaţie, module de putere, LED-uri, transformatoare, conectori, elemente pentru surse de alimentare, switch-uri şi tehnici de asamblare.
Mai multe informaţii la adresa: www.we-online.com

WE_LogoC O N T A C T

Florin Ivanciuc – Country Manager România
florin.ivanciuc@we-online.com
Tel: 0786 91 77 83

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu