XMOS livrează primul kit de dezvoltare pentru Amazon Alexa Voice Service

by donpedro

Xomos Ltd, un furnizor de top de soluții avansate de voce și audio integrate în piața produselor electronice de larg consum, a anunțat că placa sa de dezvoltare VocalFusion 4-Mic pentru Amazon Alexa Voice Service (AVS) este prima soluție disponibilă care conține o arie liniară de microfoane pentru captarea vocii de la distanță. Kitul XMOS este ideal pentru dezvoltatorii care doresc să integreze Alexa în panouri inteligente, aparate de bucătărie și alte produse electronice comerciale și industriale.

Kit-ul este dotat cu patru microfoane liniare dispuse într-o arie compactă de 100 mm. Semnalele de voce capturate sunt clare, chiar și în medii zgomotoase, permițând captarea corectă a comenzilor din întreaga cameră pentru a fi procesate de sistemul de recunoaștere vocală bazat pe Alexa cloud. XMOS este singura soluție de până acum care integrează procesarea semnalelor digitale audio (DSP) și software-ul de procesare și control al intrărilor și ieșirilor I/O programabile într-un singur chip, permițând clienților să-și reducă în mod semnificativ costurile și să-și adapteze flexibil proiectele.

Kitul de dezvoltare VocalFusion 4-Mic pentru Amazon AVS este primul kit de dezvoltare care oferă un proiect de referință construit utilizând recent lansatul AVS Device SDK. AVS Device SDK este proiectat pentru a simplifica experiența creării de produse compatibile cu Alexa, ajutând astfel producătorii de dispozitive comerciale să obțină produsele AVS pe piață mai rapid.

Nucleul soluției XMOS este VocalFusion XVF3000, un procesor de voce înalt integrat, bazat pe arhitectura premiată multicore xCORE de la XMOS. Modelul XVF3000 oferă capabilități sofisticate de voce DSP, incluzând un dispozitiv de anulare a ecoului acustic full duplex (AEC) cu capacitate de întrerupere, care permite utilizatorilor să pună în pauză sau să oprească un dispozitiv care redă muzică și să suprime zgomotul printr-o procesare adaptivă a semnalului, totul, pentru a oferi experiențe de interacțiune vocală de înaltă calitate chiar și în medii zgomotoase.

Kitul VocalFusion 4-Mic pentru Amazon AVS (XK-VF3000-L33-AVS) este disponibil acum pentru dezvoltatori, OEM-uri și ODM-uri la distribuitorul Digi-Key, la http://www.digikey.com/xmos-avs.

Pentru mai multe informații despre kitul XMOS și dispozitivele XVF3000, accesați pagina www.xmos.com/vocalfusion-avs

XMOS   |   www.xmos.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu