Farnell element14 adaugă “Flick HAT” la gama sa de accesorii, dispozitive plug-and-play 3D de urmărire și control prin gesturi a dispozitivelor bazate pe Raspberry Pi și I2C

by donpedro

Flick HAT permite inginerilor să-și extindă opțiunile de control pentru proiectele bazate pe Raspberry Pi și I2C, dând posibilitatea utilizatorilor să controleze dispozitivele prin gesturi simple precum, lovire, atingere sau prin mișcări ale încheieturii mâinii. Pentru detecția 3D a gesturilor de la distanțe de până la 10 cm, Flick HAT dublează gama de dispozitive alternative pentru a oferi utilizatorilor o experiență mai flexibilă.

Așadar, Flick HAT poate fi folosit pentru a controla PC-ul, televizorul, sistemul muzical sau alt dispozitiv, chiar și atunci când proiectul este plasat în spatele materialelor neconductoare cum ar fi lemnul sau materialele sintetice. Flick HAT suportă, de asemenea, comunicarea prin I2C. Implementarea este simplificată prin instalare rapidă, fără lipire, conectare directă, în timp ce bibliotecile software permit proiectanților să exploreze întreaga funcționalitate oferită de urmărirea și detectarea gesturilor 3D.

Gama de variante Flick HAT oferă compatibilitate pe întregul spectru al plăcilor Raspberry Pi: Flick HAT oferă compatibilitate cu Pi A+, B+, 2B și 3B; în timp ce Flick Large este compatibil cu Raspberry Pi, Arduino, BeagleBone® și Genuino, precum și cu orice dispozitiv compatibil cu I2C. Raspberry Pi Zero este susținut de Flick Zero.

Flick HAT este disponibil la Farnell element14.

Farnell element14 parte a grupului Premier Farnell
www.premierfarnell.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu