Transformatoare RM8 de la Wurth Electronics Midcom

by donpedro

Noua serie de transformatoare MID-OLRM RM8 pentru aplicații offline. Sursa imaginii: Würth Elektronik eiSos

“Pentru ultimii 30 de ani, capsulele RM au necesitat conductori liberi pentru a răs­punde cerințelor de izolație și distanțelor de conturnare și de degajare. Am decis să schimbăm acest lucru prin adăugarea unei șine (rail) extinse la capsula existentă RM8, eliminând necesitatea de a avea conductori liberi. Această capsulă respectă, de asemenea, cerințele stringente ale standardului IEC61558-2-16 cu izolație întă­rită,” a explicat Swaroop Vaidyanath, Product Marketing Engineer la Wurth Electronics Midcom.

Disponibile cu ieșiri unice sau duale de 5V sau 12V, aceste transformatoare de linie cu reacție sunt construite cu miezuri împământate pentru îmbunătățirea performanțelor EMI, oferă amprentă mică și izolație întărită.
Transformatoarele RM8 din noua serie − 7508112110, 7508112349, 750811618 și 7508116316 − sunt cel mai bine potrivite pentru aplicații electrocasnice, control industrial, dispozitive de măsurare, iluminare cu LED-uri, surse de tensiune offline cu reacție, surse de tensiune în spații limitate sau adaptoare inteligente.
Pentru a vedea întreaga familie de transformatoare, vizitați pagina noastră web: www.we-online.com/mid-olrm.

 

Würth Elektronik
www.we-online.com

Despre Würth Elektronik eiSos

Würth Elektronik eiSos GmbH & Co. KG este producător de componente pasive şi electromecanice pentru industria electronică. Würth Elektronik eiSos face parte din grupul Würth, are un număr de 5000 de angajaţi şi este reprezentată în 50 de ţări. Compania este reprezentată de o echipă proprie de distribuţie în aproape toate ţările din Europa, precum şi în Statele Unite, Asia şi America de Sud. Fabricile de producţie sunt situate în Europa, Asia şi America.
Gama de produse include componente EMC, ferite, bobine, varistoare, componente RF, componente pentru semnal şi comunicaţie, module de putere, LED-uri, transformatoare, conectori, elemente pentru surse de alimentare, switch-uri şi tehnici de asamblare.
Mai multe informaţii la adresa: www.we-online.com

WE_LogoC O N T A C T

Florin Ivanciuc – Country Manager România
florin.ivanciuc@we-online.com
Tel: 0786 91 77 83

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu