CODICO: Lăsați-vă imaginația să funcționeze wireless!

by donpedro

DIGI XBee® este modulul RF numărul 1 în lume datorită arhitecturii sale capabile să suporte o mulțime de protocoale și frecvențe.

Orice este posibil cu DIGI XBee – de la mici proiecte științifice în laborator și până la sarcini de monitorizare în rachetele NASA. DIGI XBee vă oferă uneltele și flexibilitatea de care aveți nevoie pentru o inovare rapidă. Cel mai recent exemplu din această gamă bogată de module este DIGI XBee S2C 802.15.4, care este acum disponibil la CODICO cu transceiverul Silicon Labs Ember® EM35x.
Cel mai recent modul este ideal pentru aplicații care necesită latență redusă și timpi de comunicație predictibili. DIGI XBee S2C 802.15.4 este, de asemenea, ideal atunci când aplicația dumneavoastră are nevoie de o conectivitate wireless robustă multi­punct cu un consum redus de putere, suport pentru actualizare firmware prin aer și o cale de upgrade la protocoalele DIGIMesh® sau ZigBee® Mesh.

Noul DIGI XBee S2C 802.15.4 oferit în formate pentru montare THT & SMT
Oricine implică în proiectul său DIGI XBee, poate schimba un DIGI XBee cu altul. Nu este nevoie să proiectați un circuit imprimat pentru a beneficia de avantajele celui mai recent cip de la Silicon Labs; DIGI a rezolvat problema pentru voi cu platforma DIGI XBee, economisind timp și oferindu-vă încrederea că vă puteți conecta rapid și simplu. Livrând comunicație rapidă și robustă în configurații punct la punct, peer-to-peer și multipunct/stea, produsele DIGI XBee S2C 802.15.4 permit cu ușurință o conectare robustă la punctul final.
Fie că sunt utilizate ca banale module de conectare într-o comunicație serială simplă, sau ca parte a unei rețele de senzori mai complexe, modulele DIGI XBee 802.15.4 maximizează performanțele și ușurința dezvoltării.
DIGI XBee este un produs special, datorită clienților: inventatori, hackeri, dezvoltatori – oricum v-ați numi, DIGI s-a dedicat pentru a vă oferi tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă crea rapid o soluție de conectivitate wireless. Puteți comanda o mostră la CODICO Sample Shop și apoi să vă lăsați imaginația să funcționeze wireless!
Dacă aveți orice întrebări suplimentare vă rugăm să intrați în contact cu dl. Ivan Mitic, Regional Sales Manager la CODICO.

Ivan Mitic
ivan.mitic@codico.com
+43 1 86 305-194

CODICO | www.codico.com www.codico.com/shop

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu