CODICO: Accelerați dezvoltarea produselor cu computere pe o singură placă (SBC) de la DIGI!

by donpedro

DIGI ConnectCore® 6UL SBC Pro furnizează un computer complet pe o singură placă construit pe baza familiei de procesoare ultra-eficiente, înalt performante și de joasă putere, NXP i.MX6UL, caracterizate de un nucleu single ARMR Cortex®- A7, care operează la 528MHz. Acest SBC este o cale dovedită de a urmări rapid dezvoltarea de produse conectate inteligente fără necesitatea de a avea în companie o experiență avansată în domeniul microprocesoarelor. SBC sunt potrivite pentru prototipare rapidă și apoi o tranziție rapidă în producție cu un produs plin de funcții, necesitând un efort de dezvoltare hardware de la mic la deloc. Factorul de formă standard al ConnectCore® 6UL SBC Pro îl face să fie o soluție ideală pentru aplicații conectate, necesitând flexibilitate și siguranță în funcționare profesionale în zona dispozitivelor conectate din sănătate, transport, energie, utilități, agricultură, automatizarea clădirilor și pe piața industrială. ConnectCore® 6UL SBC Pro este disponibil la CODICO Sample Shop.

Concentrare pe competența voastră de bază
SBC este construit pe baza ConnectCore® 6UL SOM cu procesorul de aplicații de joasă putere NXP i.MX6UL, memorie flash 256MB, RAM de 256MB, Ethernet dual 10/100Mbit, LAN wireless pre-certificat în bandă dublă 802.11ac, conectivitate Bluetooth 4.2, capabilitate de etichetă NFC și un set complet de periferice disponibile. Testele DIGI integrează și mențin Yocto Project Linux BSP complet și suport software pentru modulul Connect Core® 6UL și platforma SBC. Acesta include componente software precum DIGI TrustFence™ Device Security Framework, pachete de conectivitate wireless și drivere pentru modemuri celulare de top.
CODICO oferă de asemenea servicii opționale, inclusiv ghid de selecție / proiectare antene, suport de integrare celulară, asistență certificare sau servicii de proiectare particularizată pentru a ajuta ca produsul vostru să iasă pe piață mai repede și mai inteligent.

Pentru orice întrebări suplimentare vă invităm să contactați pe dl. Ivan Mitic, Regional Sales Manager la CODICO.

Ivan Mitic
ivan.mitic@codico.com
+43 1 86 305-194

CODICO | www.codico.com www.codico.com/shop

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu