Câștigați o placă de evaluare MCP6N16 de la Microchip

by donpedro

Placa de evaluare MCP6N16 a fost proiectată pentru a oferi o platformă simplă și flexibilă atunci când se dorește evaluarea performanțelor amplificatorului de instrumentație (Zero-Drift) MCP6N16 proiectat pentru operare la joasă tensiune cu performanțe de intrare și ieșire rail-to-rail.
Placa de evaluare este populată cu circuitul MCP6N16-100, care este optimizat pentru câștiguri de 100V/V sau mai mari. Dacă se doresc alte modele cu variante diferite de câștig (de exemplu MCP6N16-001 pentru câștig de ≥1V/V sau MCP6N16-010 pentru câștig de ≥10V/V), schimbarea DUT și ajustarea rezistorilor de reglare a câștigului se face simplu, cu ajutorul uneltelor standard de lipit.
Placa de evaluare complet asamblată include filtru diferențial pe intrare, setări de câștig selectabile cu ajutorul a doi jumperi și filtru de ieșire suplimentar față de circuitul de tensiune de referință externă pentru a permite o ieșire reglabilă de mod comun.
Amplificatorul de instrumentație MCP6N16 este ideal pentru aplicații care necesită o combinație de înaltă performanță și precizie, consum mic de putere și operare la joasă tensiune.
Exemplele includ interfețe cu senzori, condiționare de semnal și instrumentație portabilă sau de laborator pentru piețele medicale, industriale și de consum.
Tehnologia CMOS de mică putere de care dispune MCP6N16 permite un consum redus de putere în timp ce oferă, încă, o lățime de bandă de 500kHz și dispune de un pin hardware pentru a obține o economie de energie chiar mai mare. Această capabilitate de oprire și operare în regim de mică putere necesită mai puțin curent pentru viteze și performanțe date, prelungind astfel durata de viață a bateriei și reducând auto-încălzirea dispozitivului.
În plus, operarea la joasă tensiune a amplificatorului (1.8V) permite ca două baterii de 1.5V să fie folosite mult peste limitele de utilizare tipice, iar operarea rail-to-rail pe intrare și ieșire permite utilizarea sa pe scară largă, chiar în condiții de alimentare redusă.
Acest lucru oferă o mai bună performanță pe întregul domeniu al tensiunii de operare.

Pentru a avea șansa de a câștiga una din cele două plăci de evaluare MCP6N16 de la Microchip, în valoare de 60USD fiecare, accesați pagina: www.microchip-comps.com/eazi-mcp6n  și introduceți datele voastre în formularul online.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu