Alături de COMPEC aveți acces la o gamă variată de componente electrice și electronice: COMPONENTE PASIVE

by donpedro

COMPEC vă oferă o gamă completă de componente pasive, pornind de la rezistențe și termistoare din categoriile cu montare cu pini sau pe suprafață, rezistenţe peliculare, rezistențe folie, rezistenţe cu carcasă de aluminiu, trimere, potenţiometre, condensatoare, bobine, filtre pasive, protecţii la supratensiune, precum şi accesorii şi unelte pentru montarea şi testarea acestor componente.

Rezistențe bobinate în carcasă din aluminiu – 3.3Ω ±5% 25W

• Nr. stoc RS: 131-1256
• Marcă: RS Pro
• Cod producător: RS253R3

Componenta este o rezistență bobinată în carcasă din aluminiu, marca RS Pro, 25W.
Aceasta este o gamă de rezistențe bobinate de calitate, stabile, capabile de a disipa puteri mari într-un spațiu limitat cu temperatură de suprafață relativ joasă. Puterea este rapid disipată prin carcasa din aluminiu prin radiatorul specific.
Rezistențele bobinate în carcasă din Aluminiu marca RS Pro sunt fabri­cate pentru a respecta cerințele MIL 18546, IEC 115 și sunt conforme RoHS. Aplicațiile acestui tip de rezistență includ: rezistențe de frânare, rezistențe de echilibrare, încărcare/descărcare condensatoare, filtre, uz general pentru mașini electrice.

Reţea de rezistenţe 16pini, T02,1M

• Status RoHS: Conform
• Nr. stoc RS: 691-7487
• Marcă: Bourns Electronics
• Cod producător: 4816P-T02-105LF

Circuitul DIL cu montare pe suprafaţă reprezintă 15 rezistenţe legate în reţea de tip magistrală şi dispune de 16 pini.
Acesta este compatibil cu echipamentele de plasare automată şi cu toate tehnicile de lipire uzuale.

Inductor SMD cu ferită multistrat, tip 0805, 200mA dc, 0.6Ω Rdc, seria WE-CBF de la Wurth

• Nr. stoc RS: 124-1864
• Marcă: Wurth Elektronik
• Cod producător: 742792093

Cu ajutorul materialelor feritice este posibilă gestionarea și prezicerea fluxului magnetic, îmbunătățind astfel randamentul transferului de putere, crescând distanțele de comunicare în câmp și evitând desigur efectele de cuplare nedo­rite, care ar putea conduce la pierderi sau zgomot.
Mulțumită performanțelor și grosimii reduse a straturilor de ferită sinterizată flexibilă eiSos WE-FSFS de la Würth Elektronik se pot obține randamente ridicate și un nivel înalt de integrare în toate electronicele. Materialele utilizate ce permit eliminarea interferențelor EMC în domeniile de frecvență de peste 100MHz, asigură o rezistență de pierdere ridicată pentru semnalele de interferență. Starurile de ferită acționează ca niște absorbante și nu necesită conexiune la masă pentru funcția de filtrare.
Printre caracteristici pot fi menționate: ecranare magnetică ce previne radiații perturbatoare, densitate capsulară ridicată, proprietăți de lipire excelente, electrozi Ni-Sn.
Aplicații: eliminarea interferențelor EMC în oscilatoare, magistrale, măsurare și linii de date, decuplarea surselor de tensiune, circuite de filtrare.

Condensator din aluminiu Vishay seria 159 PUL-SI, 100μF, 500V

• Nr. stoc RS: 136-2708
• Marcă: Vishay
• Cod producător: MAL215919101E3

Seria 159 PUL-SI de la Vishay oferă o gamă largă de condensatoare electrolitice din aluminiu cu durată ultra-lungă de viață. Aceste condensatoare robuste au o durată de viață utilă de 5000 de ore la 105°C și sunt disponibile într-un domeniu de tensiune de până la 500V. Gama beneficiază de asemenea de o capabilitate de riplu de vârf ridicată la frecvențe joase și poate fi utilizată în aplicații de la cele industriale, la invertoare solare.

Traductor de rotație mecanic incremental de la TE Connectivity cu 24 pulsuri / rotație

• Nr. stoc RS: 663-3192
• Marcă: TE Connectivity
• Cod producător: DPL12SVN24A25K1

Aplicații:
– Surse de tensiune
– Invertoare
– Sisteme servo
– Sisteme electrice în medii dificile

Printre caracteristicile generale ale acestor traductoare cu iluminare de 12 mm, DPL12, se evidențiază:
– Montare pe PCB
– Cu arbore din plastic striat sau plat
– Rezistență de contact de maxim 100 mΩ la 0,5mA, 5Vdc
– Comutator opțional prin apăsare la 10mA, 5Vdc
– Un singur LED pentru tipurile fără comutație și două LED-uri pentru tipurile cu comutație
– Rezistență de izolație 250Vac, 100MΩ min.

Filtru RFI cu montare cu flanșă seria FB84111F

• Nr. stoc RS: 702-4000
• Marcă: EPCOS
• Cod producător: B84111F0000B110

Dispozitivul face parte din oferta de filtre cu componente pasive. Seria B84111F oferă o pierdere de curent optimizată. Designul său compact permite o instalare ușoară. Filtrele pot fi utilizate în numeroase aplicații, precum surse de tensiune în comutație pentru sisteme de comunicații / date. Există de asemenea și versiunea B84111F0000M*, care se poate utiliza în aplicații medicale. Filtrele seria B84111F sunt proiectate în conformitate cu ENEC, UL și cUL.

 

Autor: Bogdan Grămescu

COMPEC-lOGOAurocon Compec
www.compec.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu