Procesorul de imagine Visconti™4 de la Toshiba utilizat în sistemele de siguranță active bazate pe cameră frontală de la DENSO

by donpedro

Corporația Toshiba Electronic Devices & Storage a anunțat utilizarea de către Corporația DENSO a celui mai recent procesor de recunoaștere a imaginii, Visconti™4, în aplicații auto de nouă generație, precum sisteme de siguranță active, bazate pe camere frontale.
Procesorul de recunoaștere a imaginii Visconti™4 este echipat cu opt motoare de procesare media, permițând execu­tarea de opt aplicații simultan.
Acesta poate detecta și analiza imagini generate de camere și recunoaște liniile de trafic; vehicule din apropiere, parcate sau în mișcare; marcaje și semnale rutiere; farurile vehiculelor în deplasare; plus, cei mai vulnerabili participanți la trafic, bicicliștii și pietonii.
Procesorul integrează, de asemenea, un nou algoritm de recunoaștere a imaginii, Enhanced CoHOG Accelerator, care oferă o procesare îmbunătățită a diferențelor de iluminare dintre diferitele obiecte și imaginea de fond, cu scop de a detecta mai bine pietonii noaptea sau în condiții de iluminare slabă.
Piața globală de camere cu montare pe vehicule se așteaptă să ajungă la 9.6 mili­arde de dolari în 2021. Toshiba răspunde prin soluții de semiconductoare pentru industria auto, pentru a îmbunătăți mai mult siguranța în trafic.

Toshiba Electronics Europe
www.toshiba.semicon-storage.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu