PMIC de la Maxim oferă cel mai scăzut consum de energie în mod de așteptare

by donpedro

Proiectanții de căști Bluetooth®, moni­torizatoare de activitate, articole de îmbrăcăminte inteligente, ceasuri inteligente și alte dispozitive cu constrângeri de spațiu, pot acum crește durata de viață a bate­riilor și randamentul, utili­zând circuitul integrat de ma­nagement energetic (PMIC) MAX77650 / MAX 77651 de la firma Maxim Integrated Products, Inc.
Din motive de economie de spațiu și randament, Maxim a integrat toate aceste funcții într-o soluție puternică și completă, care are numai 19,2 mm2 – mai puțin de jumătate față de combi­na­ția de componente deja existente.
MAX77650 și MAX77651 sunt caracterizate de stabilizatoare ridicătoare-coborâtoare de tensiune SIMO (un singur inductor, mai multe ieșiri) ce oferă trei linii de putere independent programabile de la un singur inductor, 150mA LDO, și trei drivere de curent cu scop de a reduce numărul total de componente și de a maximiza spațiul de placă disponibil.
Pentru flexibilitatea proiectării, MAX 77650 operează până la 3.3V, iar MAX 77651 operează până la 5V – ambele soluții incluzând o ieșire de multiplexor analogic (MUX) pentru monitorizarea sigură a bateriilor, făcându-le ideale pentru aplicații de joasă putere.

Maxim Integrated
www.maximintegrated.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu