CODICO: Cele mai mici soluții POE de la SILVERTEL

by donpedro

Aceste două serii de module sunt cele mai mici soluții POE 12W IEEE802.3af și POE+ 24W IEEE802.3at PD din lume. Odată cu adop­tarea pe scară din ce în ce mai largă a POE (Power over Ethernet), aceasta este folosită într-o gamă de aplicații din ce în ce mai bogată. Control industrial & Automatizare, camere IP, sisteme audio IP, HD audio vizual (inclusiv HD BaseT) și control acces sunt toate zone în care utilizarea POE a crescut dramatic.
Cu toate acestea, există unele aplicații care necesită 24V, față de valorile standard de 12V sau 5V, utilizate tipic de dispozitivele ce preiau alimentare din POE.

Cu POE, o tehnologie sigură din punct de vedere al distribuției de tensiune (tipic la 48V – deci mai jos decât limita SELV), este clar că există numeroase avantaje suplimentare atunci când este utilizată în IoT, aplicații audio-video și electrocasnice. Fără tensiune de alimentare de la rețea, fără a fi nevoie de fire de legă­tură la rețeaua de alimen­­tare, instalarea produselor sau dis­­pozi-­ ti­velor este în ace­lași timp sigură, simplă și economică, fiind ne­voie doar de cablare simplă CAT5/6.

Atunci când este privită în relație cu noile standarde IEC/ EN60335 și IEC/EN 62368 (succesorul IEC/EN60950), distri­buția de putere POE la o tensiune nomi­na­l­ă de 48V este extrem de avantajoasă din punct de vedere al costurilor, al ușurinței de proiectare, al siguranței, răspunzând tuturor cerințelor standardelor men­țio­nate. Datorită faptului că toate modulele SILVERTEL sunt proiectate riguros pentru a include izolație la impuls de 1.5kV, răspunzând normelor de siguranță și IEEE, puteți fi siguri că produsul vostru va fi capabil să îndeplinească cerințele noilor standarde.

Seria mică, ultra-miniaturală Ag9900M de module POE PD este cu adevărat cea mai mică soluție POE din lume. Adăugarea opțiunii de 24V însemnă că avantajele noii tehnologii sunt acum disponibile oricărei aplicații POE posibile. Semnificativ mai mică decât este posibil utilizând componente discrete (chiar cu 40% mai mică decât seria Ag9800M), dar capabilă de a furniza până la 12W, cu o putere nominală de până la 9W la 85°C, seria dispune de performanțe incredibile în cel mai mic spațiu ocupat.

Similar se pune problema și pentru noul modul Ag5324, care, în comparație cu un alt modul disponibil la 24V POE+ (Ag5100, tot de la SILVERTEL), oferă un preț mai bun și o amprentă mai mică cu aproximativ 35%. Avantajele oferite de acesta sunt semnificative.

Urmează seria Ag9900M SILVERTEL, care se focalizează pe miniaturizare și optimizare de cost.
Seria completă Ag9900 este disponibilă la CODICO și include acum opțiuni de 3.3V, 5V, 12V și 24V. Fiecare dintre acestea este de asemenea disponibilă în versiuni cu temperatură industrială, cu pro­tecție la supra-temperatură prin reducerea puterii (9W @ 12V & 24V; 6W @ 5V și 4,5W @ 3,3V pentru ope­rare la 85°C). Așa numitele module Ag9900MT, precum și Ag5324 sunt disponibile ca mostre din Aprilie 2017.

Sunteți interesați de aceste produse?
Pentru mai multe detalii, contactați reprezentatul CODICO, dl. Ivan Mitic.

Ivan Mitic
ivan.mitic@codico.com
+43 1 86 305-194

CODICO | www.codico.com |  https://www.codico.com/shop/en/highlights.html

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu