Câștigați un Starter Kit PIC32MZ Embedded Graphics cu stivă de memorie DRAM de la Microchip!

by donpedro

Kitul PIC32MZ Embedded Graphics cu stivă DRAM (DA) oferă cea mai ușoară și ieftină metodă de a experimenta înaltele performanțe oferite de microcontrolerele PIC32MZ DA.
Familia PIC32MZ DA de la Microchip este prima familie de microcontrolere din industrie care integrează o unitate de procesare grafică (GPU) 2D și până la 32MB de memorie DDR2. Această combinație oferă proiectanților posibilitatea de a crește rezoluția în aplicații grafice pe dimensiuni de ecran de până la 12 inch, cu ajutorul unor resurse și instrumente ușor de utilizat, bazate pe microcontroler (MCU). Acest kit oferă o placă excelentă pentru dezvoltarea și testarea aplicațiilor bazate pe USB și Ethernet cu interfețe grafice cu utilizatorul.
Familia PIC32MZ DA este susținută de mediile MPLAB Harmony Integrated Software Framework, MPLAB X Integrated Development Environment (IDE), compilatorul MPLAB XC32 pentru PIC32, depanatorul (in-circuit) MPLAB ICD 3 și emulatorul (in-circuit) MPLAB REAL ICE™, de la Microchip. Dispunând de controler grafic integrat, procesor grafic și de 32MB de memorie DDR2 DRAM, seria PIC32MZ DA împinge interfața grafică cu utilizatorul (GUI) la performanțe și niveluri de calitate ce nu au mai fost văzute în aplicații embedded cu microcontrolere.
Dezvoltatorii care utilizează în proiectele lor seria PIC32MZ DA vor obține cu ușurință calități grafice la un nivel oferit până acum doar de microprocesoare. Împreună cu MPLAB Harmony Graphics 2.0, proiectanții vor finaliza aplicații grafice mai repede decât se credea vreodată. Pentru prototipare și dezvoltare, kitul PIC32MZ Embedded Graphic cu memorie DRAM dispune de un soclu care poate găzdui conectori plug-in 10/100 Ethernet transceiver (RJ-45) de la diferiți furnizori.

Pachetul conține:
• Placa PIC32MZ DA Starter Kit
• Placă fiică LAN8740 PHY
• Cablu Ethernet
• Un cablu Standard-A la Micro-USB

Pentru a avea șansa de a câștiga kitul de start PIC32MZ Embedded Graphics cu stivă de memorie DRAM de la Microchip, accesați pagina: www.microchip-comps.com/ezai-pic32da  și introduceți datele voastre în formularul online.
(prețul unei plăci de dezvoltare este de 130$)

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu