TI permite cea mai largă bandă și cel mai mic zgomot de fază pentru sistemele de mare viteză de ultimă generație

by donpedro

Texas Instruments (TI) a lansat un convertor analog-digital (ADC) și un circuit PLL (phase-locked loop) cu un oscilator integrat controlat în tensiune (VCO), care furnizează cea mai largă bandă, cel mai mic zgomot de fază și cel mai mare domeniu dinamic din industrie. ADC12DJ3200 de bandă largă este cel mai rapid ADC pe 12 biți, furnizând viteze de până la 6.4GSPS. LMX2594 este prima soluție PLL de bandă largă din industrie care generează frecvențe de până la 15GHz fără utilizarea unui dublor intern de frecvență.

Sisteme radar de mare densitate, sistemele 5G și comunicațiile satelitare necesită viteze crescute de transfer a datelor, lățimi de bandă mai mari și consum energetic mai redus, toate într-o amprentă mai redusă. Un proiect de referință cu sincronizare multi-nod demonstrează modul în care ADC12DJ3200 și LMX2594 oferă sincronizare precisă și stabilă în timp pentru sisteme de eșantionare multi-nod, incluzând radare de scară largă, osciloscoape digitale (DSO) și testere 5G. Proiectul de referință prezintă funcția de redirecționare SYSREF a LMX2594 și reglarea întârzierii deschiderii pentru ADC12DJ3200, funcțiile de calibrare și timp de lucru pentru îmbunătățirea preciziei și proiectarea ușoară a sistemului.

LMX2594 RF PLL cu VCO oferă următoarele caracteristici:

  • Cele mai bune performanțe de zgomot: LMX2594 este caracterizat de pragul de zgomot PLL normalizat cel mai mic din industrie, de -236 dBc/Hz și 1/f de -129 dBc/Hz, permițând proiectanților să îmbunătățească sensibilitatea radio și rezoluția spectrală.
  • Simplitate în proiectare: VCO integrat operează până la 15GHz, eliminând nevoia unor filtre complexe pe placă, costisitoare, pentru îndepărtarea sub-armonicilor. LMX2594 generează, de asemenea, o rampă de frecvență, eliminând până la cinci dispozitive tipic necesare pentru a realiza această funcție pentru aplicații radar și permițând soluții compacte.
  • Sincronizarea fazei: Proiectanții de sisteme pot sincroniza cu ușurință ieșirea tuturor PLL-urilor de pe placă, economisind timp de proiectare pentru implementarea MIMO (intrări multiple/ieșiri multiple), formând unda în aplicațiile lor.
  • Suport JESD204B: LMX2594 permite generarea simultană de eșantioane de frecvență de ordinul GHz și semnale de temporizare JESD204B SYSREF.

Texas Instruments    |    www.ti.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu