Microchip Wi-Fi® SDK cu suport Apple HomeKit

by donpedro

Microchip a anunțat disponibilitatea unui kit de dezvoltare software Wi-Fi® (SDK) complet integrat cu suport Apple HomeKit. Acest SDK permite celor licențiați MFi să creeze rapid proiecte de joasă putere pe primul kit de dezvoltare hardware bazat pe Wi-Fi cu criptografie pentru HomeKit.

Microchip Wi-Fi SDK combină seturi hardware de criptografiere cu CEC1702, un microcontroler ARM® Cortex®-M4 (MCU) cu modulul Wi-Fi dovedit, certificat, 802.11 b/g/n, de joasă putere, WINC1510. Motoarele de securitate bazate pe hardware din soluția Wi-Fi HomeKit reduc substanțial timpii de calcul ai sistemului, conducând la sisteme rapide și prietenoase cu utilizatorul. Odată cu reducerea dramatică a timpilor de execuție pentru comenzile HomeKit, precum conectarea – cu pregătirea conectări în 0.95 secunde și verificarea conectării în mai puțin de o zecime de secundă – reacția sistemului este accelerată pentru o experiență fără probleme a utilizatorului, precum deblocarea instantanee a ușii de la intrare. Această reducere a timpului de activitate a sistemului permisă de Wi-Fi SDK conduce și la un consum energetic mai mic al sistemului.

Wi-Fi SDK oferă, de asemenea, caracteristici de securitate fără egal, datorită microcontrolerului său ce permite criptografie. CEC1702, un microcontroler pe 32 de biți puternic și cu consum energetic redus, oferă măsuri de securitate, precum cea de pornire sigură ce permite producătorilor de echipamente să stabilească un cerc de încredere bazat pe hardware, asigurând protecție împotriva breșelor de securitate. Dezvoltatorii pot, de asemenea, să beneficieze de caracteristici de securitate integrate, precum criptare ușor de utilizat, autentificare, capabilitate de chei publice și private, flexibilitate de programare particularizată pentru minimizarea riscurilor aplicației.

Dezvoltatorii pot începe să își proiecteze aplicațiile cu ajutorul noii plăci de dezvoltare SecureIoT1702, care include un microcontroler CEC1702, un modul de display LCD serial, compact, de mare contrast, butoane cu apăsare și doi conectori de extensie compatibili cu interfața de extensie MikroElektronika mikroBUS.

Pentru mai multe informații despre platformă sau pentru a cere acces la Wi-Fi SDK, contactați applesupport@microchip.com pentru verificarea licenței dvs. MFi.

Pentru mai multe informații despre Wi-Fi SDK, vizitați website-ul Microchip la: www.microchip.com/promo/homekit

Microchip Technology    |    www.microchip.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu