Kitul de start Renesas R-Car a fost adoptat ca platformă standard de referință AGL pentru accelerarea dezvoltării IVI pentru noile generații de mașini

by donpedro

Renesas Electronics a anunțat că AGL (Linux clasă auto) a adoptat kitul de start Renesas R-Car, ca fiind una dintre platformele sale de referință pentru dezvoltare de software. AGL este un proiect de colaborare sursă deschisă, care aduce împreună producătorii de autoturisme, furnizorii de echipamente și tehnologie pentru a construi o platformă deschisă software bazată pe Linux, pentru aplicații auto, ce poate poate servi ca standard industrial de facto. Adoptarea kitului Renesas R-Car simplifică munca dezvoltatorilor de software de a achiziționa mediul hardware pe care să ruleze software-ul dezvoltat în cadrul acestui proiect și le permite să dezvolte rapid și simplu software pentru aplicații IVI (in-vehicle infotainment) pentru noile generații de mașini conectate.

Kitul de start R-Car Starter suportă UCB (Unified Code Base) 3.0, pe care proiectul AGL l-a lansat în ianuarie 2017. Kitul de start R-Car permite un mediu de dezvoltare software de 64 biți, care, spre deosebire de mediul anterior de 32 de biți, permite cele mai recente soluții IT, inclusiv implicarea fără probleme a tehnologiei container în aplicații auto.

Placa de extensie standard include display-uri multiple și o gamă largă de interfețe de rețea, iar modelul avansat furnizează interfețe ce pot fi extinse la până la 8 canale de intrare cameră, precum și stocare de mare capacitate / mare viteză.

Renesas Electronics Europe    |    www.renesas.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu