NOU: Senzor inductiv BALLUFF IO-Link, rază acțiune 0 … 40 mm, IP67

by donpedro

COMPEC vă oferă “Mii de produse… Milioane de soluții” prin gama sa variată de componente ce cuprinde: produse electronice, produse pentru electrică și automatizare, senzori industriali, pneumatică, hidraulică, armături, produse mecanice și scule, produse pentru testare și măsurare.
Pe scurt: tot ceea ce aveți nevoie, vă este la îndemână!

În mod constant dezvoltăm produse și servicii care stabilesc noi standarde pentru a vă sprijini în mod continuu atât în lucrări de mentenanță cât și în lucrări de dezvoltare.
Începând de luna aceasta în oferta COMPEC veți găsi cel mai nou senzor inductiv BIP LD2-T040-02-S4 de la renumitul producător BALLUFF.
Acesta este un senzor inductiv cu o rază de acțiune de la 0 la 40 mm. Lungimea blocului senzorial este de 70mm, iar alimentarea necesară este în domeniul industrial de 24 → 30Vdc. Clasa de protecție IP67 asigură senzorului posibili­tatea de utilizare în medii industriale dificile.

Senzorul prezentat face parte din seria de senzori de poziționare inductivi Balluff seria BIP. Aceștia detectează poziția în cadrul domeniului de operare și o trimit la ieșire ca date de proces IO-Link. Dispozitivul dispune de LED-uri ce indică valori în domeniul de măsurare sau în afara acestuia.

Printre caracteristicile principale sunt de menționat: comunicație IO-Link, existența unor LED-uri de stare, clasă de protecție IP67, design compact, măsurare fără contact, repetabilitate ridicată, stabilitate mare cu temperatura, liniaritate ridicată, domeniul temperaturii de operare de la -25 la +75°C. Toate dispun de protecție la scurtcircuit și la inversarea polarității.

• Nr. stoc RS: 135-0310
• Marca: BALLUFF
• Cod de producător: BIP LD2-T040-02-S4

Pentru comenzi, oferte sau alte informații adiționale despre produsele din oferta COMPEC, contactați-ne la numărul de telefon: 021 304 62 33 sau la adresa noastră de email: compec@compec.ro.

 

Autor:
Bogdan Grămescu

COMPEC-lOGOAurocon Compec
www.compec.ro

 

Aurocon COMPEC distribuitor autorizat RS Components

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu