Microcontrolere, HMI & hardware de extensie I/O

7 IULIE 2017

Bridgetek a adăugat noi dispozitive hardware platformei sale inteli­gen­te de popularitate ridicată CleO.
Compatibilă cu formatele TFT CleO35 3.5-inch și CleO50 5-inch, placa suplimentară CleOIO-Shield este un dispozitiv de extensie de intrare/ieșire ce se conectează direct pe placa de control a sistemului, NerO. Aceasta oferă sistemului CleO capabilități de interfațare foarte bune – analogic, digital, I2C, SPI și UART. Funcțiile suplimentare de I/O oferite de această placă, pot fi conectate fie prin interfața Arduino Uno a CleO, fie prin conectorul cu pini MikroBus sau prin opțiunea de conector cu 4 pini Grove-Universal, după cum se consideră potrivit. Noua placă (70mm × 53mm × 21mm) vine cu o colecție de plăci suplimentare ca parte a pachetului, oferind o varietate de funcții diferite ce pot fi cu ușurință integrate în proiecte.
Sunt de asemenea prezen­­te un modul potențio­me­tric rotativ, un modul de detecție temperatură/ umiditate, un modul de măsurare a tensiunii, un modul de detecție luminoasă și un modul de microfon. Suplimentar, este inclus și un bloc radio FM funcțional.
Bridgetek a lansat și 2 noi module de dezvoltare pentru controlerele sale grafice EVE (Embedded Video Engine). ME812AU-WH50R și ME813AU-WH50C au ecrane tactile rezistive și capacitive. Acestea dispun de un ecran TFT de 5 inch, rezoluție 800 × 480 pixel.

Bridgetek | www.brtchip.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *