Würth Elektronik eiSos la PCIM Europe 2017

by donpedro

La PCIM Europe (Nuremberg, 16–18 Mai 2017), târg internaţional dedicat electronicii de putere, Würth Elektronik eiSos a prezentat tehnologii inteligente de comandă, tehnologii pentru energie regenerabilă şi pentru management energetic. Fiind prezent la standul 7-229 din centrul expoziţional de la Nuremberg, producătorul a prezentat portofoliul său larg de componente electronice si electromecanice şi a dezvăluit publicului noi game de produse. S-au putut evidenţia inductoare SMD de curent ridicat WE-HCF în capsule 2815, bobine pentru şocuri de putere SMD, cuplate, ecranate magnetic WE-DPC HV, înfăşurări de putere wireless extrem de eficiente cu o putere transferabilă de până la 200 W, precum şi transformatoare ecranate LAN WE-LAN AQ.

WE-DPC HV (Double Power Choke High Voltage) bobine de şoc de putere, SMD cuplate, ecranate magnetic, de la Würth Elektronik eiSos. (Sursa imaginii: Würth Elektronik eiSos)

WE-HCF, acum disponibil în capsulă 2815, este un inductor de putere cu conductor plat, cu randament şi capacitate de sarcină ridicate. Secţiunea mare a conductorului face ca rezistenţa sa să fie cu 13% mai mică faţă de produsele comparabile de pe piaţă, atingând astfel un curent de saturaţie cu până la 82% mai mare. Componenta specificată ca fiind rezistentă până la 125°C este potrivită ca şi convertor DC/DC de înaltă eficienţă sau pentru filtrarea aplicaţiilor audio.
WE-DPC HV (Double Power Choke High Voltage) sunt cele mai mici bobine de şoc de mare putere cuplate, aflate în portofoliul Würth Elektronik eiSos. Cu aceste dispozitive, producătorul a reuşit să crească randamentul dincolo de cel al celorlalte bobine de şoc. Transformatorul SMD cu implementare flexibilă, WE-FLEX HV cu o tensiune de izolaţie de 1,5 kVAC este complet fără rival pe piaţă.
Noul material de nucleu MnZn reduce pierderile în nucleu cu 30% prin comparaţie cu produsele clasice şi face ca noul transformator SMD să fie o soluţie atractivă pentru toate tipurile de convertoare DC-DC izolate, în aplicaţii industriale şi de telecomunicaţii.

La PCIM, Würth Elektronik eiSos a prezentat o nouă familie de bobine cu dielectric aer pentru aplicaţii HF– WE-ACHC (Air Coil High Current). {Sursa imaginii: Würth Elektronik eiSos}

Curent ridicat, înaltă frecvenţă
Prin componenta sa WE-ACHC (Air Coil High Current), Würth Elektronik eiSos prezintă o nouă familie bobine cu dielectric aer pentru curenţi ridicaţi, pentru aplicaţii HF. Bobinele cu conductor plat sunt disponibile în capsule 1010 şi 1212 cu diferite valori ale inductanţei. Etichetele de pe bobine permit asamblare automată pick & place. Exemple de aplicaţii: Module de stabilizare tensiune de înaltă frecvenţă în MRI şi alte dispozitive în care nu sunt utilizate materiale magnetice.

Transmisie de date wireless
Würth Elektronik eiSos este foarte activă în ceea ce priveşte standardele de putere wireless, iar acum oferă una dintre cele mai largi game de bobine pentru acest domeniu în dezvoltare. La PCIM Europe au fost lansate patru noi bobine de transmisie, din seria WPCC cu ecranare NiZn, pentru a proteja circuitele electronice sensibile şi pentru a concentra câmpul magnetic. Caracteristicile fără egal ale acestor bobine sunt transmisia de putere de până la 200 W şi rezistenţa lor foarte scăzută. Una dintre noile bobine este special proiectată pentru cuplare inductivă rezonantă şi poate fi utilizată de asemenea, în acelaşi timp, cu câteva receptoare.

Noile soluţii WR-BTB placă la placă sunt disponibile cu pas de 0.8 mm şi 1.0 mm, cu un design special pentru stabilitate mecanică cu până la 6 înălţimi de capsulă pentru fiecare serie de număr de poli. (Sursa imaginii: Würth Elektronik eiSos)

Transformator LAN
Transformatoarele LAN ecranate WE-LAN AQ excelează prin carcasele sale plate de 4 mm şi prin proprietăţile de lipire îmbunătăţită, mulţumită terminalelor aurite de tip half-vias. Pe lângă acestea, transformatoarele LAN dispun de asemenea de proprietăţi fără egal ale raportului pierderi / interferenţe şi sunt dedicate pentru domeniul de temperatură industrială de la -40°C la +85°C.

Componente electromecanice
Dezvoltarea la Würth Elektronik eiSos nu se opreşte nici în cazul componentelor electromecanice. Noua serie de conectori placă la placă WR-BTB a fost dezvoltată în special pentru conectare de date sigură şi rapidă. WR-TBL sunt noi blocuri terminale SMT, iar cu ajutorul WR-LECO, WE eiSos prezintă o familie de conectori pentru LED-uri.
O altă zonă de concentrare asupra componentelor mecanice o constituie comutatoarele – aici Würth Elektronik eiSos a prezentat o serie de modele noi, de înaltă robusteţe.

 

Würth Elektronik
www.we-online.com

Despre Würth Elektronik eiSos

Würth Elektronik eiSos GmbH & Co. KG este producător de componente pasive şi electromecanice pentru industria electronică. Würth Elektronik eiSos face parte din grupul Würth, are un număr de 5000 de angajaţi şi este reprezentată în 50 de ţări. Compania este reprezentată de o echipă proprie de distribuţie în aproape toate ţările din Europa, precum şi în Statele Unite, Asia şi America de Sud. Fabricile de producţie sunt situate în Europa, Asia şi America.
Gama de produse include componente EMC, ferite, bobine, varistoare, componente RF, componente pentru semnal şi comunicaţie, module de putere, LED-uri, transformatoare, conectori, elemente pentru surse de alimentare, switch-uri şi tehnici de asamblare.
Mai multe informaţii la adresa: www.we-online.com

WE_LogoC O N T A C T

Florin Ivanciuc – Country Manager România
florin.ivanciuc@we-online.com
Tel: 0786 91 77 83

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu