Adevărata revoluție în IoT mondial – Modulele ESP Espressif

29 MAI 2017

Toată lumea este în așteptarea boom-ului IoT care cu siguranță va schimba viața noastră. Un aspect foarte important al acestei schimbări este prețul dispozitivului final utilizat pentru IoT. Acum, se pare că soluția corectă a fost găsită în cele din urmă și nimic nu va opri implementarea IoT în curând.

Espressif a venit pe piață cu celebrul său cip ESP8266 în urmă cu doar câteva luni și a câștigat imediat atenția facto­rilor mondiali de decizie. Acest cip minuscul combinat cu o memorie flash externă pentru aplicație este un WiFi radio complet, combinat cu un nucleu CPU care poate rula aplicații și datorită prețului său foarte scăzut, în jurul valorii de 2 – 3 USD pentru întregul modul, a preluat conducerea în nodurile conectate WiFi.
La începutul anului 2017 Espressif a anunțat a doua generație a celebrului său SoC cu un procesor dual-core mult mai puternic, care este de acum disponibil din stocul nostru ca un modul cu P/N ESP32. Acest modul este de asemenea echipat cu un protocol compatibil Bluetooth 4.2 și oferă mult mai multe interfețe decât înainte, deci sigur acest produs va fi folosit foarte curând într-o mulțime de aplicații, de asemenea, datorită prețului său imbatabil.

Dacă sunteţi interesaţi de produsele Espressif vă rugăm să ne contactaţi la +40 31 221 0209, info@soselectronic.ro.

SOSelectronic_Sigla

SOS electronic | www.soselectronic.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *