Marktech Optoelectronics şi Digi-Key oferă acum foto-detectoare particularizate

by donpedro

92e75db8-e79e-477c-888a-7f7722421974Marktech Optoelectronics a făcut echipă cu Digi-Key Electronics, distribuitor global de componente, pentru a oferi abilitatea dezvoltării de foto-detectoare particularizate şi optimizate conform cerinţelor clienţilor.

Detectoarele particulare pot fi făcute din oricare dintre următoarele linii de produse Marktech: fotodiode fotoconductive sau fotovoltaice din siliciu, fotodiode în avalanşă, fototranzistoare, sau fotodiode InGaAs PIN. Este de asemenea disponibilă capsularea particularizată, fie conform specificaţiilor clienţilor, fie la recomandarea Marktech pentru a se potrivi cel mai bine aplicaţiei clientului.

Prin simpla completare a formularului de pe digikey.com sau de pe padina web de particularizare a Marktech Optoelectronics, proiectanţii de circuite au acum o cale rapidă şi simplă de a obţine dispozitive optimizate pentru aplicaţia lor şi pentru proiectul mecanic.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi pagina Marktech Supplier Center ( http://publitek.us14.list-manage.com/track/click?u=b4a832cf47ce6c2231ef9a39d&id=ccbad35e05&e=165e618fdf) pe website-ul Digi-Key sau vizitaţi  www.marktechopto.com.

Digi-Key Electronics | www.digikey.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu