Radio cu rază lungă care funcționează ani de zile pe baterie? Da, LoRaWAN!

by donpedro

SOS_EA0417_Fig-2Ascultăm nevoile dumneavoastră și extindem gama noastră de produse cu modulele unice LoRaWAN de la compania germană IMST.

IMST GmbH din Germania este specializată în ingine­rie industrială bazată pe cercetare și proiectare în tehnologii radio și microelectronică. Compania a fost înființată în anul 1992 și are în prezent mai mult de 150 de ingineri electroniști cu înaltă calificare. Modulele lor LoRa/LoRaWAN sunt foarte reușite datorită înaltei calități și a raportului preț/performanță.

Modulul radio iM880B-L poate fi comandat cu multe protocoale integrate pre-programate încorporate în două opțiuni:

iM880B-L_LR_Base
Acest firmware de bază WiMOD LR (Long Range) este o colecție de funcționalități și aplicații cum ar fi Link radio de testare, senzor App., Link Data Service etc. încorporate în puternicul sistem de operare WiMOD OS. Acesta nu include nicio funcționalitate LoRaWAN.
Interfața LR HCI WiMOD oferă utilizatorului acces direct la mai mulți parametri radio.

iM880B-L_LoRaWAN
Mulțimea de protocoale LoRaWAN, specificată de Alianța LoRa, se bazează pe LMiC de la IBM și WiMOD-OS de la IMST. Aceasta permite rețele extinse cu consum redus (LPWAN) pentru IoT (Internetul Lucrurilor) și aplicațiilor tip mașină-la-mașină (M2M) și suportă activarea directă sau prin aer (OTA). Acesta vine cu interfața HCI WiMOD LoRaWAN™ și permite configurarea ușoară.

SOS_EA0417_Fig-1iM880B-L LoRaWAN™
Este un modul radio compact și accesibil care operează în banda de 868MHz fără licență și combină puternicul controler Cortex-M3, cu transceiverul LoRa™SX1272 de la Semtech Corporation. Are un domeniu extins de temperatură: -40°C … + 85°C. Modulul este pre-programat cu stiva de protocol LoRaWan.

L-iM880B servește aplicațiilor care au nevoie de gamă ultra-largă și de comunicare foarte robustă. Implementat cu tehnologia de spectru extins, poate atinge niveluri de sensibilitate de -137dBm și să realizeze o legătură de comunicare solidă și fiabilă chiar dacă aveți semnal LTE în apropiere.

•    Frecvență: 868MHz
•    Gamă (LoS): până la 15000 m
•    Putere RF: până la +19 dBm
•    Senzitivitate: până la -137dBm

SOS_EA0417_Fig-3iM881A-M
Acest modul este pre-programat cu protocolul LoRaWAN™ și este adecvat în special pentru dispozitivele acționate de baterii.
Consumă doar 38mA în modul de transmisie cu +14dBm și 25mA @ 10dBm. (specificația protocolului certificată LoRa Alliance™)

iC880A
Este partea frontală RF a unei porți LoRaR. Acest concentrator este capabil să primească pe diferite canale de frecvență, în același timp și poate să demoduleze semnalul LoRaR fără cunoașterea factorului de difuzare utilizat al nodului de trimitere.

SOS_EA0417_QDacă sunteţi interesaţi de produsele IMST, vă rugăm să ne contactaţi la +40 31 221 0209, info@soselectronic.ro.

SOSelectronic_Sigla

SOS electronic |   www.soselectronic.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu