Kit de start BARTH STA-600

by donpedro

Aurocon_EA0417_Stire_Fig-1Aurocon COMPEC şi RS COMPONENTS vă oferă gama de produse Barth. Înfiinţată în 1993, BARTH Elektronik GmbH este o companie specializată în dezvoltarea şi producerea de PLC-uri, conectică şi cabluri pentru industria auto, maritimă, pentru medii de producţie etc. Compania este în particular cunoscută în mediul industrial pentru mini PLC-urile sale, ce pot fi alimentate de la baterii, permiţând inginerilor să controleze aplicaţii mici, precum maşini independente şi aplicaţii mobile. 

Aurocon_EA0417_Stire_Fig-2

 

În cele ce urmează vă este prezentat un kit de start şi anume STG-600. Acesta este un controler logic programabil ce oferă o capabilitate de programare grafică fără egal, la cel mai mic consum de curent şi cel mai mic factor de formă.
Datorită caracteristicilor sale, STG-600 deschide noi domenii de aplicaţie cu restricţii de spaţiu şi cerinţe cu nivel ridicat de integrare.
STG-600 nu necesită componente periferice pentru a funcţiona. Atât intrările şi ieşirile integrează circuite de protecţie rezistente pentru ca Mini-PLC să poată opera în medii dure.
Datorită consumului extrem de redus de curent şi domeniului larg al tensiunii de operare, STG-600 este recomandat pentru sisteme alimentate de la baterii de 12 şi 24V.
Aceste caracteristici fără egal deschid noi domenii de aplicabilitate.

 

Autor:
Bogdan Grămescu

COMPEC-lOGOAurocon Compec
www.compec.ro

 

Aurocon COMPEC distribuitor autorizat RS Components

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu