XJTAG DFT pentru Mentor Graphics PADS

by donpedro

hires_xjtag-dft-for-mentor-graphics-pads-2-(1)Dezvoltat de XJTAG®, software-ul gratuit pentru PADS® Schematic Design va creşte semnificativ capabilităţile de proiectare pentru testare şi depanare a schemei şi mediului PCB.

PCB-urile sunt din ce în ce mai dens populate, iar accesul la pini în cazul multor capsule este virtual imposibil (de exemplu în cazul BGA – Ball Grid Array). JTAG a fost proiectat pentru a rezolva problema accesului, iar acum este de importanţă vitală implementarea lanţului JTAG de la etapa de proiectare. Eşecul de identificare şi reparare a erorilor de proiectare de la o etapă timpurie, poate conduce la o reproiectare a plăcii şi la întârzieri costisitoare în proiect. Asistentul XJTAG DFT ajută la validarea corectitudinii conectivităţii lanţului JTAG, prin integrarea completă cu mediul de captură schemă PADS.

Asistentul XJTAG DFT constă din două elemente cheie: XJTAG Chain Checker (verificare lanţ XJTAG) şi XJTAG Access Viewer (vizualizare acces XJTAG).

XJTAG Chain Checker identifică erorile comune într-un lanţ JTAG, precum o conectare incorectă TAP (porturi de acces testare). O singură eroare de conectare va inhiba funcţionarea întregului lanţ. XJTAG Chain Checker identifică erorile de conectare şi le raportează dezvoltatorului în timpul procesului de proiectare.

XJTAG Access Viewer acoperă întreg gradul de acces la schemă, permiţând utilizatorilor să vadă instantaneu ce componente sunt accesibile în urma scanării şi unde trebuie extinsă acoperirea testării. Inginerii pot evidenţia reţelele individual pentru a arăta reţelele de citire, scriere, alimentare/masă şi pe cele care nu au niciun acces JTAG pe schemă.

Mentor Graphics | www.mentor.com
XJTAG | www.xjtag.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu