Würth Elektronik eiSos la EMV 2017 în Stuttgart

by donpedro

Teorie şi practică în suprimarea EMI
Würth Elektronik eiSos, producător de componente electronice şi electromecanice, a participat la EMV 2017, expoziţie internaţională la care au exis­tat workshop-uri dedicate compatibilităţii electromagnetice. În perioada 28 – 30 martie 2017, compania cu experţii săi, produse şi demonstraţii live, a putut fi găsită la standul C2-511 la Messe Stuttgart, Germania.
Würth Elektronik eiSos a participat la forumul din C2-125, cu trei prezentări. Markus Holzbrecher, Product Manager la Würth Elektronik eiSos, a început programul de suport tehnic marţi 28.03.2017 la ora 10, cu prezentarea “Aplicaţii ale bobinelor SMD stabile la pulsuri”. Miercuri, colegul său expert în materiale, Florian Roider, a vorbit la 11:20 despre “Bobine hexagonale”. Ismael Molina Alba, Product Manager, a avut o prezentare joi, 30.03.2017 la 13:40, intitulată “Tehnici de prevenire EMI de mare viteză”.

WE_EA0317_Fig-3

Unealta bazată pe web: RED EXPERT pentru o selecţie uşoară a componentelor şi pentru determinarea precisă a pierderilor DC şi AC în bobinele de putere. Sursa imaginii: Würth Elektronik eiSos

e din denumirea eiSos provine de la EMC
La stand au fost abordate diferite subiecte. De exem­plu, au fost realizate demonstraţii de filtrare. O selecţie de dispozitive de mod comun pentru linii de putere au fost combinate cu condensatoare X şi Y. Au fost prezentate diferite opţiuni de suprimare cu ajutorul “Cutiei de ecranare”.
Cu RED EXPERT, Würth Elektronik eiSos oferă o unealtă bazată pe web pentru selectarea rapidă a componentelor, determinarea precisă a bobinelor de putere, simularea filtrării, comanda de mostre, partajarea parametrilor şi a rezultatelor cu colegii şi multe altele.
“e din eiSos provine de la EMC – uzual, această expoziţie este ca acasă pentru noi. Suntem interesaţi în transfer de cunoaştere şi prezentarea de produse inovative”, a declarat Sarah Hurst, PR Manager la Würth Elektronik eiSos.

WE_EA0317_Fig-1

Produse evidenţiate la EMV: Seria WE-MPSB de bobine SMD multistrat pentru curenţi ridicaţi. Sursa imaginii: Würth Elektronik eiSos

WE_EA0317_Fig-2

WE-ExB circuit de netezire de mod comun, ce dispune de un nucleu dublu realizat din MnZn şi NiZn. Sursa imaginii: Würth Elektronik eiSos

Produse evidenţiate
Seria WE-MPSB de bobine SMD multistrat capabile de a transporta curenţi ridicaţi este optimizată pentru filtrarea de înaltă frecvenţă în controlerele DC/DC în comutaţie pentru medii industriale dure. Rezistenţa RDC extrem de redusă permite curenţi ridicaţi cu un minim de auto-încălzire, având potenţialul de a prelungi durata de viaţă a aplicaţiei. Caracteristica specială a bobinei SMD: are o capabilitate a curentului de vârf şi informaţii cu privire la curenţii de polarizare specificate în datele tehnice.
Bobinele cu prindere elastică sunt clasice în gama de produse a Würth Elektronik eiSos. La expoziţie a fost prezentată noua dimensiune de capsulă XXL a seriei WE-StarTec cu diametru de la 12 la 25 mm.
WE-TPB HV este un dispozitiv trifazat de netezire de mod comun pentru liniile de putere în aplicaţii de înaltă tensiune. Designul inovativ şi patentat cu carcasă din plastic, separator şi reţea este definitoriu pentru noua serie WE-TPB HV. El garantează o tensiune nominală de 760VAC şi de aici 70% mai mult decât produsele comparabile de pe piaţă. Toate materialele de izolare utilizate sunt listate UL94-V0. Pentru o stabilitate îmbunătăţită este posibilă utilizarea unui şurub de tablă suplimentar.
Nucleele seriei WE-TPB HV constau din două materiale diferite: MnZn şi material nano-cristalin, care conduc la pierderi foarte mari în inserţie, pe o lăţime mare de bandă. Aplicaţiile tipice includ convertoare de frecvenţă şi staţii de încărcare de mare putere.
WE-CMB HV este un alt dispozitiv de mod comun pentru netezire pe liniile de putere pentru domenii de tensiune ridicată.
Seria a fost dezvoltată pentru aplicaţii de reţele şi este proiectată pentru tensiuni AC de până la 760V. Acest dispozitiv este caracterizat de o tensiune nominală de trei ori mai mare decât soluţiile existente din seria WE-CMB. Acest lucru este obţinut cu ajutorul unor goluri duble de aer şi căi de scurgere. Noua carcasă din plastic şi separatorul îmbunătăţit conduce la o tensiune de izolaţie de 3000VAC. Pe lângă electronica de putere, domeniul de aplicaţie este şi supresia de la motoare.

Materiale inovative
Secretul succesului seriei WE-ExB constă din combinaţia de materiale: componenta are un nucleu dublu făcut din mangan-zinc şi nichel-zinc. Pierderea în inserţie acţionează pe o plajă mai largă de frecvenţe faţă de un nucleu individual NiZn sau MnZn. Circuitul de netezire de mod comun cu compensare de curent este gândit pentru aplicaţii de reţea cu un spectru de interferenţe în bandă largă în EMC, reţele sau filtre DC, în special în electronica de putere şi în supresia de la motoare.
Un produs important pentru filtrele cu compensare de curent pe liniile de date precum USB 3.0, HDMI, SATA, PCI Express sau FireWire, este filtrul de linie de înaltă frecvenţă WE-CNSW HF.
WE-LPCC este un circuit de netezire pentru linia de putere în aplicaţii de 250VAC în care sunt necesari curenţi de saturaţie şi curenţi nominali ridicaţi. Seria excelează prin înălţimea capsulei, cu până la 60% mai redusă faţă de produsele comparabile. Aceste circuite sunt utilizat în convertoare AC/AC, drivere pentru reţele de LED-uri şi controlere de comutaţie.

 

Würth Elektronik
www.we-online.com

Despre Würth Elektronik eiSos

Würth Elektronik eiSos GmbH & Co. KG este producător de componente pasive şi electromecanice pentru industria electronică. Würth Elektronik eiSos face parte din grupul Würth, are un număr de 5000 de angajaţi şi este reprezentată în 50 de ţări. Compania este reprezentată de o echipă proprie de distribuţie în aproape toate ţările din Europa, precum şi în Statele Unite, Asia şi America de Sud. Fabricile de producţie sunt situate în Europa, Asia şi America.
Gama de produse include componente EMC, ferite, bobine, varistoare, componente RF, componente pentru semnal şi comunicaţie, module de putere, LED-uri, transformatoare, conectori, elemente pentru surse de alimentare, switch-uri şi tehnici de asamblare.
Mai multe informaţii la adresa: www.we-online.com

WE_LogoC O N T A C T

Florin Ivanciuc – Country Manager România
florin.ivanciuc@we-online.com
Tel: 0786 91 77 83

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu