Module inteligente de afişare cu WiFi integrat pentru implementarea rapidă de aplicaţii tactile GUI wireless

by donpedro

4DS001-InternetOfDisplays4D Systems a lansat seria gen4 IoD (Internetul dispozitivelor de afişare) de module inteligente de afişare cu funcţii tactile rezistive. Datorită capabilităţii WiFi integrate, modulele de afişare permit utilizatorilor să creeze rapid şi simplu aplicaţii de interfeţe grafice cu utilizatorul (GUI) cu conectivitate wireless.
Iniţial, sunt disponibile trei dimensiuni, 2.4” gen4-IoD-24T, 2.8” gen4-IoD-28T şi 3.2” gen4-IoD-32T. Toate dispun de un afişaj de 240 × 320 pixeli cu funcţie tactilă rezistivă şi WiFi integrat.
Din ce în ce mai multe dispozitive sunt conectate la Internet şi se aşteaptă ca un număr la fel de mare să capete interfaţă grafică cu funcţionalitate tactilă.
Seria gen4 IoD de la 4D Systems oferă o cale rapidă de implementare a unei interfeţe GUI cu conectivitate wireless la aproape orice dispozitiv ce necesită o asemenea facilitate.
Modulele de afişare sunt destinate producătorilor şi entuziaştilor care au nevoie de o cale rapidă şi o soluţie profesională uşor de utilizat pentru aplicaţii GUI, pentru a afişa informaţii de la senzori sau pentru a controla dispozitive sau senzori utilizând un ecran tactil.
Având la bază un sistem pe cip SoC ESP8266, modulele sunt capabile să gestioneze nivele solicitante de funcţio­nalitate grafică, iar cu conectivitatea wireless ele sunt capabile să se conecteze şi să comunice date în cloud sau cu alte dispozitive prin web. Pentru capabilităţi extinse de stocare, soclul de card SD de pe placă permite utilizarea unor carduri formatate FAT16 sau FAT32.

4D Systems  |  www.4dsystems.com.au

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu