Maxim nanoPower oferă soluţia cea mai mică şi cu durata de viaţă cea mai mare din industrie pentru dispozitive IoT şi purtabile

by donpedro

Maxim_EA0317_News-1Beneficiind de randamentul cel mai mare din industrie şi curentul static cel mai redus (IQ) de numai 300nA, stabilizatorul ridicător de tensiune MAX17222 nanoPower de la Maxim Integrated Products, Inc. asigură durata de viaţă cea mai mare a bateriilor, în factorul de formă cel mai mic pentru proiecte purtabile şi IoT. Cu o intrare de la 0,4V la 5,5V, o ieşire de la 1,8V la 5V, stabilizatorul cu un curent limită de intrare de 500mA reduce dimensiunea soluţiei cu până la 50% prin comparaţie cu produse similare şi oferă un randament de vârf de 95% pentru a minimiza disiparea de căldură. Aceste avantaje sunt ideale pentru dispozitive purtabile cu o estimare IDC de creştere anuală (CAGR) de 18,4% în 2020.1
Proiectanţii de dispozitive noi purtabile pentru monitorizarea sănătăţii, Internetul Lucrurilor (IoT), dispozitive mobile şi alte dispozitive conectate se luptă să extindă durata de viaţă a bateriilor pentru noile generaţii de produse, în particular cu creşterea funcţionalităţii şi performanţelor în factori de formă mai mici. Soluţiile de Maxim_EA0317_News-2putere pentru această piaţă necesită stăpânirea tehnicilor de proiectare pentru curenţi statici mici şi înaltă integrare.
MAX17222 de la Maxim nu numai că furnizează cel mai mic curent static, dar minimizează şi disiparea de căldură şi curentul de oprire. În modul True Shutdown™, pierderea de curent minusculă de numai 0,5nA, opreşte virtual pierderile bateriei, pentru a oferi durate de viaţă mai mari, şi elimină necesitatea de comutatoare externe pentru deconectare.
Reducând dramatic dimensiunea soluţiei prin comparaţie cu alte produse similare, MAX 17222 dispune de com­pensare inter­nă şi necesită pentru o solu­ţie completă de putere numai un singur rezistor de configurare şi un mic filtru de ieşire.
Pentru uşurinţa utili­ză­rii, stabilizatorul este încapsulat în formate WLP optimizat ca densitate 0,88mm × 1,4mm 6-Bump şi standard µDFN, 2 mm × 2 mm cu 6-pini. Circuitul operează de la -40°C la +85°C.

1) IDC Worldwide Quarterly Wearables Device Tracker, 3Q16

Maxim Integrated
www.maximintegrated.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu