Loc asigurat în istoria transformatoarelor

by donpedro

CODICO_EA0317_Fig-2aAstfel de dispozitive apar în diferite aplicaţii, precum electrocasnice, aplicaţii industriale, iar mai recent şi mai important în aplicaţii IoT. Utilizarea unui transformator în loc de o sursă de tensiune în comutaţie (SMPS) a fost eventual o decizie comercială. În ciuda tuturor avantajelor (de exemplu: randament, domeniul tensiunii de intrare, stabilizare etc.) multe dintre aplicaţii au rămas blocate în utilizarea unui transformator, în loc de a trece la o sursă de tensiune în comutaţie SMPS.
Energia verde este pe agenda majorităţii aplicaţiilor, astfel încât, cu cât mai “verde” este un dispozitiv, cu atât mai bine.
Seria RAC05 este caracterizată de un consum energetic la funcţionare fără sarcină de sub 0,2W, oferind în acelaşi timp o putere de ieşire de până la 5W într-o amprentă mică şi cunoscută, de 1×1”.
Micul dispozitiv este conform cu EN55022 Clasă B, cu privire la conducţie şi emisii radiate, fără a avea necesitatea unor alte componente suplimentare, precum filtre şi siguranţe fuzibile. Modulul de clasă II (de protecţie) este o soluţie de tip plug and play, cu tensiuni de ieşire în plaja de la 3,3VDC, până la 48VDC, şi este perfect oricât de mică ar fi puterea solicitată, toate acestea fiind însoţite de o garanţie de trei ani.

Contact:
Andreas Hanausek – Tel: +43 1 86305 131
e-mail: andreas.hanausek@codico.com

Gabriel Neagu – Tel: 0318 05 9955
e-mail: gabriel.neagu@codico.com

 

CODICO | www.codico.com |  https://www.codico.com/shop/en/highlights.html

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu