HackITall

by donpedro

Afis-HackITAll_NewsAflat la a doua ediție, HackITall se bucură și în acest an de participarea firmei Avira ca sponsor și partener oficial pentru a face împreună un eveniment de succes, care să antreneze spiritul competitiv al studenților pasionați de coding.

Concursul va avea loc în perioada de 18 – 19 martie și se va desfășura la Biblioteca UPB. Numărul echipelor participante este de 20, dublu față de prima ediție, oferindu-le astfel șansa mai multor studenți de a se afirma și de a-și arăta skill-urile de programator. Fiecare echipă va fi alcătuită din trei membri, care vor fi supuși unui challenge sub presiune timp de 24 de ore în care vor scrie cod. Pentru că tuturor le plac provocările, tema va fi anunțată la începutul competiției și nu mai devreme, pentru a stârni creativitatea concurenților și a-i determina să stabilească pe loc strategia de bătaie. Hackathon-ul va fi un maraton de concentrare și muncă intense, unde concurenții vor veni cu o soluție simplă la o problemă complexă într-un interval de timp prestabilit.

De asemenea, premiile vor fi pe măsura dorinței voastre de a câștiga, așa că înscrieți-vă la HackITall și arătați că aveți pasiune, ambiție și că sunteți adevărați programatori!

 

HackITall

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu