Zigbee PRO cu platformă certificată Green Power

by donpedro

Microchip_EA0217_NewsMicrochip este unul dinte liderii furnizorilor de soluţii de microcontrolere, de semnal mixt, analogice şi Flash-IP. Cu o interoperabilitate mai ridicată şi întârziere mai redusă ca niciodată, acest pachet software şi kitul software de dezvoltare BitCloud 4.0 corespunzător, sunt ideale pentru proiectarea automatizării casnice, a iluminării comerciale, pentru aplicaţii de energie inteligentă şi Internetul Lucrurilor (IoT). Pentru mai multe informaţii despre kitul complet de dezvoltare software, vizitaţi: www.microchip.com/bitcloud
Soluţia certificată zigbee permite suport pentru dispozitive cu funcţiuni multiple şi va fi compatibilă cu produse certificate zigbee existente anterior, pentru operabilitate fără cusur. Împreună cu setul de caracteristici zigbee PRO (2015), dezvoltatorii se pot aştepta la funcţii precum latenţă redusă pentru aplicaţii RF de comandă de la distanţă, reţele mesh pentru reţele mari precum aplicaţii de iluminare şi avantaje Green Power ale unui switch de recuperare a energiei. Funcţia zigbee PRO Green Power şi-a făcut debutul pe noul pachet software certificat, permiţând ca dispozitivele fără baterii să fie adăugate într-o reţea, utilizând surse de energie eco-friendly, precum lumină, vibraţii şi mişcare. Suplimentar, acum se asigură suport complet şi pentru tipuri de dispozitive zigbee Light Link şi zigbee Home Automation.
Pentru a aduce mai repede pe piaţă proiectele zigbee, Microchip oferă kitul de dezvoltare software BitCloud 4.0 (SDK). Acesta permite dezvoltarea de aplicaţii pe kitul de evaluare SAM R21 Xplained Pro, un microcontroler pe 32 de biţi bazat pe Cortex® M0+ cu radio integrat conform 2.4GHz 802.15.4. Atunci când este utilizat cu noul pachet software certificat, BitCloud, kitul de dezvoltare furnizează o platformă completă de dezvoltare, zigbee certificată.

Kit-ul complet de dezvoltare software BitCloud 4.0 este disponibil acum!

 

Microchip Technology | www.microchip.com
Sigla-Microchip

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu