Tensiune nominală de 3 ori mai mare

by donpedro
WE_EA0217_Fig-2

Noua serie de bobine de șoc de putere WE-CMB HV cu tensiune nominală triplă în comparație cu seria obișnuită de bobine șoc de putere. Sursa imaginii: Würth Elektronik eiSos

O tensiune nominală de trei ori mai mare decât tensiunea familiei existente de bobine șoc WE-CMB – aceasta este carac­teristica remarcabilă a bobinelor de putere cu compensare a curentului din cadrul seriei de bobine șoc WE-CMB HV oferite de Würth Elektronik eiSos. Furnizorul de top din Europa de componente electronice și electromecanice a proiectat aceste noi bobine șoc de mod comun pentru aplicații de rețea cu tensiuni alternative de până la 760V. În afară de domeniul de aplicații de electronică de putere, seria WE-CMB HV este, de asemenea, proiectată pentru a fi utilizată în filtre de intrare și de ieșire și pentru suprimarea interferențelor produse de motoare.

Triplarea tensiuni nominale oferită de produsele WE-CMB HV față cu seria obișnuită de bobine șoc de putere, a fost posibilă prin micșorarea de două ori a distanțelor de izolare dintre spire. O nouă carcasă din plastic precum și o bandă de separare îmbunătățită permite atingerea unei tensiuni de izolație de 3,000VAC. Toate materialele izolatoare folosite în aceste produse corespund certificării UL94-V0. Noua serie se bazează pe aceeași topologie de proiectare existentă la seriile de bobine WE-CMB și WE-CMB-NC. Design-ul seriei WE-CMB HV este disponibil și pentru versiunile XL și XXL.

Mostre gratuite sunt disponibile la cerere; toate bobinele șoc de putere sunt disponibile din stoc.

Pentru mai multe informații accesați pagina: http://www.we-online.de/web/en/electronic_components/searchpage_PBS.php?search=we-tpb

 

Würth Elektronik
www.we-online.com

Despre Würth Elektronik eiSos

Würth Elektronik eiSos GmbH & Co. KG este producător de componente pasive şi electromecanice pentru industria electronică. Würth Elektronik eiSos face parte din grupul Würth, are un număr de 5000 de angajaţi şi este reprezentată în 50 de ţări. Compania este reprezentată de o echipă proprie de distribuţie în aproape toate ţările din Europa, precum şi în Statele Unite, Asia şi America de Sud. Fabricile de producţie sunt situate în Europa, Asia şi America.
Gama de produse include componente EMC, ferite, bobine, varistoare, componente RF, componente pentru semnal şi comunicaţie, module de putere, LED-uri, transformatoare, conectori, elemente pentru surse de alimentare, switch-uri şi tehnici de asamblare.
Mai multe informaţii la adresa: www.we-online.com

WE_LogoC O N T A C T

Florin Ivanciuc – Country Manager România
florin.ivanciuc@we-online.com
Tel: 0744 77 35 30

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu