Întreaga lume a Componentelor Pasive

by donpedro
WE_EA0217_Fig-1

Noul catalog de produse “Passive Components 2017” de la Würth Elektronik eiSos. Sursa imaginii: Würth Elektronik eiSos

Würth Elektronik eiSos, lider European în producția de componente electronice și electromecanice, a publicat catalogul său de produse “Passive Components 2017”.
De-a lungul celor 776 de pagini, numeroasele produse sunt prezentate în diferite categorii precum EMC Components, Power Magnetics, Signal & Communications și produse certificate AEC-Q. Catalogul “Passive Components 2017” poate fi solicitat online, de la adresa www.we-online.com/newcatalog. Același lucru este valabil pentru produsele descrise în catalog: toate componentele listate sunt disponibile din stoc, iar mostrele pot fi obținute gratuit.

Noua ediție a catalogului de produse dezvăluie o întreagă serie de componente suplimentare și extensii de familii de produse. Cele mai importante produse noi includ seria WE-CMB HV de bobine șoc de alimentare cu compensare a curentului pentru tensiuni de curent alternativ de până la 760V. Această serie oferă tensiuni nominale de trei ori mai mari decât tensiunile nominale oferite de seria existentă WE-CMB.
Noua serie WE-TPB HV de bobine șoc cu compensare a curentului în 3 faze a fost, dezvoltată pentru același interval de tensiune. Această serie excelează în virtutea unui design innovator, precum încapsulare într-o carcasă din plastic patentată, separator și o placă la bază. Aplicațiile tipice includ convertoare de frecvență și stații de încărcare de mare putere.

Materiale și modele noi
Seria WE-CFWI de bobine de stocare duble cu înfășurări din sârmă plată oferă două noi modele cu valori ale inductanței de până la 10μH. Aceste bobine de stocare sunt utilizate împreună cu controlerele în comutație SEPIC și CUK pentru aplicații care necesită curenți mari. Alte inovații extrem de interesante sunt: inductoare ceramice de curent înalt WE-KI HC pentru aplicații de înaltă frecvență precum cele utilizate în domeniul telecomunicațiilor. Noua serie include două modele: 0402 și 0603. Bobina de stocare SMD din aliaj metalic multistrat WE-PMMI demonstrează încrederea cu care Würth Elektronik eiSos investește în materialele noi. Folosirea a două straturi imprimate cu argint a condus la reducerea cu până la 75% a rezistenței de curent continuu. O nouă metodă de acoperire cu nanoparticule din aliaj de metal ajută la obținerea unor performanțe remarcabile, precum și o stabilitate a tensiunii la 100VDC.

 

Despre Würth Elektronik eiSos

Würth Elektronik eiSos GmbH & Co. KG este producător de componente pasive şi electromecanice pentru industria electronică. Würth Elektronik eiSos face parte din grupul Würth, are un număr de 5000 de angajaţi şi este reprezentată în 50 de ţări. Compania este reprezentată de o echipă proprie de distribuţie în aproape toate ţările din Europa, precum şi în Statele Unite, Asia şi America de Sud. Fabricile de producţie sunt situate în Europa, Asia şi America.
Gama de produse include componente EMC, ferite, bobine, varistoare, componente RF, componente pentru semnal şi comunicaţie, module de putere, LED-uri, transformatoare, conectori, elemente pentru surse de alimentare, switch-uri şi tehnici de asamblare.
Mai multe informaţii la adresa: www.we-online.com

WE_LogoC O N T A C T

Florin Ivanciuc – Country Manager România
florin.ivanciuc@we-online.com
Tel: 0744 77 35 30

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu